Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka męża

Polecane posty

Gość gość

czy może mieć koleżankę co gdyby miał a ja bym nic nie wiedziała nawet w pracy w tym samym pokoju, co by znaczyło milczenie o niej?

Gość gość
sklec zdanie jak czlowiek to moze odpowiemy..

Gość gość
w pracy każdy ma koleżanki/kolegów dla mnie to było tylko koleżeństwo w pracy,dotyczyło głownie spraw związanych z pracą

Gość gość
ale gdy nie wspomina nic na jej temat tzn ze coś próbuje ukryć, przecież na pewno o czymś rozmawiają nie tylko o samej pracy?

Gość gość
nie wspomina o niej bo wie ,ze ma w domu durna zakompleksiona babe :D

Gość gość
co innego może być przyczyną zakompleksiona nie jestem więc to nie o to chodzi

Gość gość
Jestes skoro doszukujesz sie czegos w niczym :D A po hooj ma Ci o niej mowic? Pewnie bys mu glowe suszyla i na koniec oskarzyla ze o niej fantazjuje jak sobie robi dobrze reka w kiblu :D

Gość gość
od czasu do czasu mógłby powiedzieć o czym rozmawiają bo chyba nie o niczym ja tam mówię o tym jak zachowują się w pracy faceci u mnie jakie żarty lecą a on nic ani słowa wiem jak to jest gdy pracuje się w męskim gronie i jestem ciekawa jak on traktuje swoje znajome w pracy

Gość gość
od czasu do czasu mógłby powiedzieć o czym rozmawiają bo chyba nie o niczym ja tam mówię o tym jak zachowują się w pracy faceci u mnie jakie żarty lecą a on nic ani słowa wiem jak to jest gdy pracuje się w męskim gronie i jestem ciekawa jak on traktuje swoje znajome w pracy

Gość gość
Naucz się pisać po polsku,bo tego bełkotu nie da się czytać.Jak mówisz tak jak piszesz to nie dziwię się twojemu facetowi,że nie chce mu się gadać.

Gość gwoli wyjasnienia
14:46 :D :D :D

Gość gość
Czy sądzicie iż mąż może mieć koleżankę? Jeśli ma koleżankę w pracy, o której ja nie mam pojęcia? Czy brak opowieści na jej temat oraz to o czym rozmawiają w pracy może świadczyć, że coś jest na rzeczy, coś próbuje ukryć? Czemu nie wspomina, np. Zośka powiedziała .........to czy tamto?

Gość gość
Czy sądzicie iż mąż może mieć koleżankę? Jeśli ma koleżankę w pracy, o której ja nie mam pojęcia? Czy brak opowieści na jej temat oraz to o czym rozmawiają w pracy może świadczyć, że coś jest na rzeczy, coś próbuje ukryć? Czemu nie wspomina, np. Zośka powiedziała .........to czy tamto?

Gość gość
Czy ktoś może się wypowiedzieć w tym temacie, czy jest to powód do zmartwienia?

Gość gość
ale nie powinna wiedzieć z jakimi ludźmi pracuje, troszkę może opowiedzieć jakich ma współpracowników

Po co? Powiedziałby ,że pracuje razem z Haliną. Zapytałabys , czy Halina jest od Ceibie atrakcyjniejsza. Jeżeli powiedziałby , że tak , to suszyłabyś jemu głowę ,że pewnie z nią romansuj*****adź Ciebie zdradza. Powiedziałby,że nie , to sama bys sprawdziła i jakby okazało się,że ona atrakcyjna jest , to zaraz byś jemu zdradę wmawiała

Gość gwoli wyjasnienia
Ty masz jakas obsesje dziewczyno. Jesli chcesz cos konkretnie wiedziec to go zapytaj. Jak sam zacznie opowiadac to sie znowu bedziesz martwic, dlaczego ciagle o niej opowiada. Pewnie cos jest na rzeczy :) Tu nie chodzi o opowiadanie tylko o twoj problem w samoocenie. Problem jest w tobie nie w nim.

Gość gość
Dobrze, dziękuję za opinie spróbuję wyluzować

Gość gość
czy autorka wątku ma problem że jej mąż nie pracuje z facetami i że siedzi z koleżanką w pokoju? Przecież to nienormalne. W ogóle zastanawianie się o czym rozmawiają nie jest normalne. W pracy są. Dopóki nie wychodzi nagle na piwo co tydzień z pracy (chociaż są takie prace, gdzie się wychodzi), to po co w ogóle rozmawiać o ludziach z pracy? Daj mężowi wszystko, czego potrzebuje. Bzykaj się z nim, kochaj go. Obowiązki domowe egzekwuj nie krzykiem czy awanturą a normalnym tonem. I będzie ok. Po co facet ma szukać seksu poza związkiem, jak wszystko ma w związku?

Gość gość
Bardzo dziękuję Wam za wszystkie porady, do tej pory też tak uważałam i byłam normalna nie wypytywalam, nie miałam problemu ze pracuje z kobietami, wiedziałam że jest żartowniem, miłym i lubianym, nigdy granic nie przekraczał gdy byliśmy razem w towarzystwie . Po prostu ostatnio jakby coś we mnie wystąpiło i zachowuję się nieracjonalnie, nie potrafię sobie z tym poradzić. Stało się to po tym jak koleżankę zdradził facet właśnie z koleżanką z pracy, co prawda tam spotykali się często po pracy.