Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu les gej. bi transów murzynów żydów chińczyków Ukraińców tak nienawidzicie?

Polecane posty

Gość gość
Odpiszcie czemu nic nie odpisujecie proszę odpiszcie mi na tym forum czemu ich nie lubicie

Gość gość
Odpiszcie mi na tym forum proszę was o to

Gość gość
nie mam nic przeciwko homo i bi, natomiast kolorowi nie przystosowani do naszej kultury i nie chcący się asymilować powinni być deportowani. Szczególnie dotyczy to: Chińczyków, Wietnamczyków, Ukraińców, Czeczenów oraz wszystkich z Afryki, ale przede wszystkim mężczyzn, kobiety nie są tak agresywne, więc można je przyjąć.

Gość gość
zapomniałas dopisac jeszcze i małp kur a w skrucie lgbt czyli zboczenców a nie wiem co robiu murzyn czy chinczyk i ukrainiec chyba ze sa z lgbt

Gość gość
nie mam nic przeciwko małpom i kurom ;-) natomiast zboczeńcy, którzy nie robią nikomu krzywdy niech założą jakiś fajny klub obok każdego meczetu i codziennie zapraszają muslimów na przejście na ich wiarę ;-)

Gość gość
Osoby lgbt nie są zboczeńcami zrozum to wreszcie

Gość gość
Homoseksualizm nie jest chorobą ani zaburzeniem bo został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez światową organizacje zdrowia i amerykańskie towarzystwo psychiatryczne w latach 70 xx wieku w Polsce homoseksualizm jest legalny od 1932 roku

Gość gość
Gość 14:29 co to ma do rzeczy co tylko Ukraińcy mordują każdy z każdej narodowości może zabić i nie wrzuca się wszystkich do jednego worka

Gość gość
to prawda

Gość gość
Czemu wy macie takie prostackie myślenie przecież zabić może każdy bez względu na płeć narodowość orientacje seksualną religie czy coś innego przecież zabić może każdy i nie wkłada sie wszystkich do jednego worka każdy jest inny zrozum to

Gość gość
A co mam kochać śmieci,g****o, i s****wo

Gość gość
Ja nielubie muzulmanow z ich fanatyczna religia i pogarda dla innych. I wszysto jedno jaki maja kolor skory. Wlasnie uslyszalam ze muzulmanin, czekajacy na azyl zabil dzisiaj nozem 22-letnia szwedke, ktora pracowala w obozie dla dzieci, ktore przyjechaly do Szwecji bez doroslych. Nie podano wieku mordercy, ktory juz jest aresztowany.

Gość gość
Weź rasisto ich nie obrażaj w czym oni są szmato gorsi co? Czemu wy ich tak nienawidzicie nie akceptujecie ich a za granice wyjeżdżacie jak wy dyskryminujecie to jest dobrze jak by ktoś was za granicą by dyskryminował to już wielka tragedia tak i to nie są śmiecie nie akceptujecie ich a żądacie akceptacji pamiętajcie tolerancja działa w dwie strony

Gość gość
Skoro nienawidzicie innych ras i narodów to nie słuchajcie Michaela Jacksona 50 centa Lloyd Banksa Boba Marleya czy czy nie oglądajcie filmów z eddiem Murphy,em nie kupujcie nic w sklepach bo je chińczyk kupił nie korzystajcie z Samsungów czy lg bo je Koreańczycy robią skoro ich za śmieci uważacie i na wczasy za granice ani do pracy za granice nie wyjeżdżajcie

Gość gość
Musze wyplenić ten wredny rasizm

Gość gość
Nie rozumiem skąd w was tyle jadu i nienawiści co?

Gość gość
I odpiszcie cwele

Gość Turkuć
Nie mam czasu nienawidzić.

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Przestańcie być rasistami kretyni

Gość gość
Czemu nienawidzicie poczytajcie co ja wam napisałem kretyni odpiszcie mi na tym forum

Gość gość
lgbt zmusli psychiatrów do wykreslenia tej choroby z listy chorób to mozna znalesc w internecie

Gość gość
To nie jest choroba późniejsze badania psychologiczne psychiatryczne potwierdziły że homoseksualizm nie jest choroba wpiszcie sobie w necie naukowcy są zgodni homoseksualizm nie jest chorobą

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
stnieje duża liczba świadectw zarówno osób, które zmieniły orientację z homoseksualnej na heteroseksualna czyli jest horoba

Gość gość
Nie nie ma żadnych świadectw one są niewiarygodne i jaką masz pewność że oni się wyleczyli nie ma dowodów w Internecie wszystko można napisać nawet profesor lew starowicz potwierdził że nie da sie wyleczyć

Gość gość
Orientacji seksualnej się nie wybiera jeśli twierdzisz że homoseksualizm da sie wyleczyć twoim tokiem myślenia można by było również heteroseksualizm wyleczyć i się nie pisze horoba tylko choroba naucz się idioto pisać