Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu les gej. bi transów murzynów żydów chińczyków Ukraińców tak nienawidzicie?

Polecane posty

Gość gość
I na sto procent te pseudo świadectwa są nieprawdziwe są w Polsce pseudo szpitale poradnie co oferują "leczenie" homoseksualizmu a geje którzy nie chcą być homo się nabierają to chodzi o biznes i taka prawda te osoby co twierdzą że się niby wyleczyli to są oszuści pracujący dla tych pseudoklinik żeby klientów zachęcić bo chodzi o kasę i tylko o kase

Gość gość
odpiszcie ;)

Gość gość
Poczytajcie wszystkie komentarze na pierwszej :P

Gość gość
Akurat grup wymienionych w temacie nie nienawidzę, są mi w miarę obojętni i prawdopodobnie niegroźni.

Gość gość
i dla tego nie ma badan kture potwierdziły ze to nie jest choroba ale w bibli pisze ze homoseksualizm jest kara za odzucenie boga i rozwiazłosc seksualna

Gość gość
Homoseksualiści wykazują wyższy poziom zaburzeń psychiatrycznych niz ogół populacji. Prawda W Danii, jednym z najbardziej przyjaznych homoseksualistom państw homoseksualiści czterokrotnie częściej popełniają samobójstwa niż pozostała część populacji. W przypadku osób będących w homoseksualnych związkach małżeńskich jest jeszcze gorzej - popełniają oni samobójstwa ośmiokrotnie częściej, niż ogół populacji. Należy zwrócić przy tym uwagę na oświadczenie duńskiego rządu dotyczące tych statystyk, w którym stwierdza się, iż nie można tego zjawiska przypisać "homofobii". Inne dane statystyczne wskazują, iż homoseksualiści częściej niż heteroseksualiści cierpią na zaburzenia psychiczne, takie jak choroba dwubiegunowa, zaburzenie, którego także nie da się przypisać "homofobii" społeczeństwa

Gość gość
statystyki z państw wspierających homoseksualizm, takich jak Dania, pokazują, że akceptacja homoseksualizmu nie tylko nie ma pozytywnego wpływu na poziom zdrowia psychicznego homoseksualistów, a może wręcz spowodować wzrost prawdopodobieństwa poważnych problemów ze zdrowiem psychicznym. Takie same dane pochodzą z badań holenderskich. Znajduje to także potwierdzenie w badaniach amerykańskich, pokazujących, że osoby żyjące w związkach jednopłciowych są narażone na wyższy poziom przemocy domowej, niż osoby będące w związkach heteroseksualnych.

Gość gość
Istnieją dowody na to, że homoseksualizm jest równie zdrowy jak heteroseksualizm. Fałsz Jedyne badanie wykazujące brak różnic między homo- i heteroseksualistami pochodzi z badań Evelyn Hooker, która rekrutowała osoby z środowisk aktywistów gejowskich w San Francisco. Osoby badane były wstępnie selekcjonowane, tak, by odrzucić osoby, które kiedykolwiek leczyły się psychiatrycznie. Późniejsze próby replikacji badań Hooker nie powiodły się. W książce Homosexuality and American Psychiatry autor Ronald Bayer opisuje czynniki, które doprowadziły do wykreślenia homoseksualizmu z listy zaburzeń psychicznych, wskazując, że badania naukowe nie odgrywały w tym procesie większej roli.

Gość gość
Poczytajcie sobie więcej

Gość
Nie mam nic do osób wymienionych w twoim temacie-a nienawiść do ludzi innej narodowości/orientacji jest chora...:O Jedynie nie lubię i ciężko mi tolerować transów-dla mnie to wymysł i choroba psychiczna- skrajny przypadek nieakceptowanie siebie tak jak np. w anoreksji.

Gość
i homoseksualizm jest naturalny to nie jest żadna choroba.:O Słuchałam/czytałam sporo wypowiedzi prof seksuologów. To ze są mniejszością nie znaczy ze są wynaturzeni.:O Tak samo jak np. rudzi ludzie.;):P

Gość gość
Nie nienawidzę. Muszę akceptować fakt, ze w społeczeństwie są odmieńcy. Oby byli dyskretni, i nie obnosili się ze swoją innoscią. Nie propagowali jej, nie deprawowali młodych, niewinnych ludzi. Murzyni , Żydzi, są o wiele większymi rasistami, niż biali. Jak biały popełni przestępstwo, idzie do więzienia, a jak Murzyn, to drze japę, ze chcą go zamknąc z powodów rasistowskich. Islam naprawdę nienawidzi ludzi wyznających inną religię. To monopolista, który nawraca po dobroci albo maczetą, skracając o głowę niewiernego ( niewierzącego w Mahometa). Zadna inna religia nie zachęca do zabijania, tylko islam. Japonia i Andora mają islam zdelegalizowany u siebie. I słusznie, bo to "religia" terroru, śmierci i zniszczenia.

Gość
gość dziś spojrz na to jak policja w USA potaktowala kilku czarnoskórych osób-jak psów a nie ludzi.:O pierwsze z wierzchu: -Biały policjant, który z zimną krwią zastrzelił uciekającego czarnoskórego mężczyznę. grozi mu kara śmierci dzięki temu ze ktoś to nagrał.:O byl bezbronny, a dostał 8 strzałów w plecy.:O http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Swiat/USA-Bialy-policjant-ktory-zastrzelil-czarnoskorego-wyrzucony-z-pracy- 00003551 -albo w Nowym Jorku-biali policjanci udusi 43-letniego ojca sześciorga dzieci, za nielegalną sprzedaż papierosów. -czy przypadek tamtego 18 latka po którym protestowało cale miasto... -zresztą w Polsce tez dzieją sie różne rzeczy... Wiec nie pisz ze czarni maja lepiej-tym bardziej jesli chodzi o prawa bo nie maja... Wcale nie są większymi rasistami od białych...zarówno wśród czarnych jak i białych są rasiści. I chociaż rzeczywiście słyszałam od kogoś ze w jakimś kraju ta osoba spotkała sie własnie z tym ze czarni czasem "wyskakiwali" z rasizmem bo coś tam to moim zdaniem jest to spowodowane latami poniżania, niewolnictwa, traktowania ich jak rzeczy a nie ludzi-i jestem w stanie w pewnym sensie to zrozumieć-nie minęło od tego okresu aż tak duzo czasu...