Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koteczek1234

moj facet rzuca fochem

Polecane posty

Gość Koteczek1234

Obraża się o wszystko i wszędzie. Np teraz nie raczy odebrać telefonu, a ja nawet nie wiem co takiego strasznego zrobiłam tym razem!!!

Gość gość
Na fochy jest tylko jeden sposób... też strzel focha i nie odbieraj telefonów, nie odzywaj się i rób tak za każdym razem gdy partner ma focha.

Gość gość
Olej to ,nie dzwon i tyle , niech on dzwoni .

Gość koteczek1234
ale on ogólnie jest dobrym człowiekiem, tylko tak jakby za wszelką cenę chciał mi pokazać, że to on tu rządzi i to ja mam się jego słuchać… mam wrażenie, że jednak potrzebuję kogoś bardziej wyrozumiałego… mojego poprzedniego faceta wiele razy zdarzyło mi się zranić, a on nie dość, że zawsze mi wybaczał to jeszcze nigdy nie robił mi wyrzutów. Sama nie wiem co o tym myśleć.. aż mam ochotę z nim zerwać. Jego zachowanie jest beznadziejne pod względem komunikacji.

Gość koteczek1234
do gość 14:24 ale ja tak nie potrafię chyba, zawsze lubię na świeżo wyjaśnić sprawę, a nie jakieś podchody i chłodniki czy takie rzeczy. Z drugiej strony on nawet chyba nie zdaje sobie sprawy jak wiele traci na takim zachowaniu… bo ja dzwonię do momentu kiedy mi zależy, a jak przestanę to pozamiatane i będzie mógł wtedy szukać sobie innej dziewczyny. Ale może… no faktycznie powinnam zacząć go dręczyć w ten sam sposób to może się tego świństwa oduczy : P

Gość gość
gość dziś x Dokładnie! W ten sposób oduczyłem swoją dziewczynę fochów i teraz już się nie obraża o byle co, bo wie że jak się obrazi, to ona będzie musiała przepraszać :)

Gość gość
Nikt nie kaze ci go dreczyc , rob tylko to ,co on robi i nie narzucaj sie bo bedzie tylko gorzej .

Gość gość
Nikt nie kaze ci go dreczyc , rob tylko to ,co on robi i nie narzucaj sie bo bedzie tylko gorzej . xxxx czyli jak Kuba Bogu... ? skrzywdz go tak jak on cie skrzywdził aleś poradzila...

Gość Koteczek1234
nie będę się bawić w żadne gierki. : P Obrazi się to trudno, nie będę się przejmować.. gorzej tylko jak się w nim zakocham tak bardzo - ale ostatecznie z takimi akcjami mu to nie grozi…

Gość gość
Nie jak Kuba Bogu... tylko trzeba sie troche zdynstansowac zeby facet zrozumial za tak nie moze sie zachowywac .

Gość gość
Hej, ja mam to samo! I nie odzywa się do mnie już 5 dni, a to ja ciągle przerywam takie milczenia... Nie wiem czy jest sens ciągle się odzywać pierwsza po kłótni o błahe bzdury bo ile mozna?

Gość gość
głupie zdesperowane szmaty bez honoru! facet sra im na łeb a te lezą jak muchy do gó/wna

Gość gość
DZiewczyny, NIE WOLNO przerywać takiego milczenia samej. Jeśli on zamilkł, zrób sobie wolne od niego. Spotkaj się z koleżankami, idź do kosmetyczki, idź na zakupy, cokolwiek. Ale nie myśl przydapkiem, ze to twoja wina. To jego wina, bo nie umie rozmawiać. Jeżeli ma jakieś ale, niech to wypowie. Jest dorosły. Jak mu przejdzie, też strzel focha. Ale naprawdę to działa. Ja nie wiem jak to jest z tymi facetami, ale póki sam czegoś nie przeżyje, nie zrozumie.

Gość gość
no co ty! jeszcze misiaczek pójdzie do innej i wtedy dopiero się narobi!!! misiaczka trzeba molestować cały czas, cięgle dzwonić, ciągle do niego mówić, ciągle mu przypominać że przecież ma dziewczynę, ciągle zabierać mu czas żeby się na inną nie popatrzył!

Gość koteczek1234
ostatnie wiadomości to od smutnych grubasek i obrażalskich "silnych kobiet". jakimś dziwnym trafem nigdy nie miałam oporów przed mówieniem facetowi co naprawdę myślę i dzwonieniem jak po prostu miałam na to ochotę i ostatecznie nigdy na samotność nie narzekałam, a wręcz to ja sama porzucałam facetów. Nie wiem z jakimi dzieciakami wy się zadajecie, ale dorosły i rozsądny facet nie gra i gier nie oczekuje. No i ostatecznie trochę spanikowałam, a on wcale się nie obraził i jak się do niego dobijałam był na zakupach.

Gość koteczek1234
z drugiej strony 5 dni?! no mi by się już nie chciało po tak długo czekać : P godzina… max 2-3h potem może spadać : P

Gość gość
twoj facet cie olewa a ty jestes slepa i glucha , twoja sprawa , tylko po co zalozylas ten temat ?

Gość gość
pewnie po to, żeby inne dziewczyny powyzywać od smutnych grubasek!

Gość gość
Na zakupach można odebrać "nie mogę rozmawiać, jestem na zakupach"