Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek777

Co dla dziewczyny na prezent?

Polecane posty

Gość Krzysiek777

Moja dziewczyna ma za miesiąc urodziny i nie mam zielonego pojęcia co mam jej kupić;/ Rok temu wziąłem ją na kolację, ale teraz wolę coś ciekawszego jej dać. Macie jakieś pomysły? Gdzie polecacie szukać? Groupon odpada, bo raz mnie jedna firma zrobiła na kasę i nie chce już tam nic kupować.

Gość gość
- biżuteria - fajny szlafrok - dużą chustę/szal, teraz są bardzo modne i fajnie wyglądają - perfumy

Gość GrzegorzKrosno
Może coś w kierunku erotyki ? :) hummm może Wibrator dla par wtedy każda strona skorzysta np ten wibrator z oprogramowaniem Pary używają go razem :) podczas seksu lub podczas rozłąki. Ona dostaje dodatkową stymulację łechtaczki i punktu G i oboje razem dzielą się wibratorem :D http://www.erotyczny24.pl/we-vibe-4-plus-rozowy-p-551.html

Gość Krzysiek777
Biżuterii i perfum ma dużo. Wolałbym jednak coś klasycznego, może coś ciekawszego, nowego co by pamiętała do końca życia i wspominała przez długi czas.

Gość maczopikczo
to najlepszy będzie jakiś wyjątkowy prezent, może skoczcie razem na bungee, albo polećcie balonem? To na pewno zapamieta na długo :)

A może fajna sesja zdjęciowa? Takie fotografie są pamiątką na całe życie i miło się do nich wraca.

Gość Krzysiek777
Dobry pomysł :) Mówisz wyjątkowy prezent? Zaraz zobaczę co oni oferują. Kupowałaś może coś od nich??

Gość bartekkkk
Ja kupowałam dla chłopaka kolecje w ciemnosc. Bardzo fajna zabawa, nowe doznania. Kazda para powinna tego sprobowac :)

Gość Tera123
G****O DO WORECZKA

a może oryginalna, ręcznie malowana torebka? :) to niepowtarzalny prezent, bo nie ma dwóch takich samych! www.facebook.com/adastragaleria

Gość Dk98
www.ekubas.pl zajrzyj może coś znajdziesz :) Fajne gratisy oraz rabaty są :)

Gość gość
Może torebka albo biżuteria? Popatrz sobie w sklepie www.lavaii.pl, może coś będzie odpowiedniego dla Twojej dziewczyny

Gość gość
Kobiety lubią dodatki, więc zegarek elegancki będzie super rozwiązaniem. Polecam zajrzeć na http://zegarki-magar.pl/ to jeden z największych esklepów z zegarkami.

Gość kanialek89
A może jakaś oryginalna koszulka z nadrukiem? Klasyczny biały t-shirt z fajnym nadrukiem nigdy nie wyjdzie z mody :) Ostatnio zamawiałam dla swojego chłopaka na http://ideashirt.pl/ koszulkę z wymyślonym wzorem i po kilku praniach nadal wygląda jak nowa.

A może jakieś fajny tshirt z nadrukiem? Z jakąś własną grafiką, która wiesz, że jej się spodoba?

Gość gość
wyjedzcie na weekend urodzinowy to lepsze niż jakiekolwiek namacalne prezenty:) na pewno zostaną wspomnienia

Może jednak w stronę biżuterii, tylko mniej standardowej? Pandora ma w ofercie charmsy, można je kolekcjonować na bransoletce. Wydaje mi się, że to fajny prezent i zawsze można w ramach kolejnego dokupić parę charmsów. Jak masz ochotę je obejrzeć, przesyłam linka: https://www.ekokarat.pl/. Może znajdą się takie, którymi będziesz mógł jej przekazać swoje uczucia? Widziałam tam dużo charmsów z grawerami o tematyce miłosnej, nie tylko takie typu: love forever, ale też mniej oczywiste ;)

Gość gość
Bizuteria oczywiście jak najbardziej tylko musisz sie troche postarac z szukaniem żebyś kupić oryginalnego, bo dziewczyny wiedza jaka jest biżuteria i jak kupisz coś po prostu 'modnego' to bedzie troche zawiedziona. Poszukaj na Topsilver.pl bizuteria ze srebrna, próba 925, duży wybór, może jakiś komplet jej kup od razu> do 130zl cos kupisz ciekawego

Gość gość
generalnie fajnym pomysłem na prezent jest podarowanie koszulki z nadrukiem :) Ostatnio sama taką dostałam od lubego z tym, że on sam ją zaprojektował tzn. wymyślił nadruk dla mnie :) Bardzo miłe zaskoczenie, coś oryginalnego a niedrogiego. Z tego co mi mówił to wszystko zamawiał na http://www.sferakoszulek.pl/

Nie masz bladego pojęcia co kupić w ramach prezentu? Świetnym pomysłem jest zakup zawieszki w kształcie malutkiego ptaszka kolibera. To wyjątkowy prezent! Polecam zamawiać go na stronie internetowej sklepu CoZaCena – www.cozacena.pl .