Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki związek ma sens?

Polecane posty

Gość gość
no tak to wygląda trochę. Autorka broni go ale gdy ktoś pyta co ona ma z tego związku to milczy

Gość gość
gość dziś a co was tak dziwi??? facet ewidentnie wie co robi!!! wpada, pobzyka, nażre się a potem strzela focha żeby mu wór na spermę nie wydzwaniał co 5 minut - jak go pała zaswędzi to foch mu cudownie przechodzi i znowu może się spotkać żeby zamoczyć - proste! xxx ha ha ha ha ha ha ha ha trafniej chyba nie można było!

Gość gość
tylko nie rozumiem Autorki tematu czy jest tak zaślepiona i chce być z kimś na siłę że się na to godzi? i to już od kilku lat?

Gość gość
byle tyko "być w związku" byle tylko "mieć faceta" byle tylko były portki

Gość gość
Dziewczyno ogarnij się on nie jest z tobą w związku jemu jest wygodnie i to wszystko. Tu ktoś wciąż cię pyta co ty masz z tego związku co on robi dla ciebie? A ty uciekłaś z forum. Masz 20 kilka lat to nie tak dużo ale po co marnować te najlepsze dla kogoś takiego

Gość gość
Też mam partnera który obraża się na kilka dni. On ma taki charakter i ja się z tym pogodziłam. Jest ciężko i to bardzo,zresztą nie tylko mi jemu też.Ale nie umie się zmienić chociaż bardzo tego chce. I nie czuję się workiem na sperme.

Gość gość
Jak chcesz rozwiać swoje wątpliwosci napisz do mojej wróżki Sofii . Ona Ci powie co ten facet czuje, co myśli i jaka przyszłość Cie z nim czeka. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Przepraszam ale nie zagladalam tutaj, w zwiazku czuje się dobrze, nie narzekam kontakt jest dobry między nami , często mi kupuje różne ciuchy czy co tam zachce o zamieszkaniu mówi że po moich studiach bo nie lubi zaczynać nowego etapu kiedy stary jest nie zakończony...

Gość gość
Jeśli chodzi o seks to naprawdę jeśli spotykamy się 4 razy w miesiącu na weekend to raptem 3-4 stosunki są bo wypada okres.

Gość gość
No to faktycznie poswieca ci mnostwo czasu...daj spokoj...nie odzywaj sie pierwsz i zobaczysz czy mu zalezy.

Gość gość
Jeżeli Ci zależy na związku napisz pierwszą. Kiedyś mój strzelił Focha i się wyprowadził chciałam żeby wrócił ,ale nie wrócił. Po 2,5 roku zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i powiedział że za mało walczyłam i się starałam on tęsknił Ale jego zawziety charakter mu nie pozwolił wrócić do nas (mamy syna). Dziś jesteśmy razem i jak się kłóci i obraża już trwa to krócej. On wie że tak nie powinno być Ale nie jest w stanie tego zmienić. Dużo o tym rozmawiamy.

Gość gość
no tak czyli panienka na weekendy z ciebie hahaha ;D super ma gosciu ale mu zazdroszcze

Gość gość
Przestańcie obrażać autorkę to nie ona ma problem ze sobą tylko jej facet. Taki typ co nie potrafi rozwiązywać problemów tylko strzela focha. Ciężki w pożyciu bo nie potrafi wyrażać uczuć, alkoholizm w domu wyjaśnia dlaczego tak się zachowuje ale go nie usprawiedliwia. Porozmawiaj z nim na spokojnie, może tak być ,ze on czuje ,ze przesadził ale nie umie tego powiedzieć , nie umie przyznać się do błędu. Nie wiem co Ci poradzić ale myślę ,ze on potrzebuje terapii aby zrozumieć siebie i nauczyć się komunikować, bo tego nie potrafi a tym samym rani Twoje uczucia.

Gość gość
no owszem to facet ma ze sobą problem ale dziewczyna nie widzi tego i sama pogrąża się w "związku" który nie ma przyszłości w którym będzie nieszczęśliwa bo przecież już jest jej źle

Gość gość
Dziś się zaręczyliśmy! Pozdrawiam