Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośc 5555

Jaki to tytul? Ksiazka o tematyce muzulmanskiej

Polecane posty

Gość gośc 5555

Szukam tytułu książki. Jedyne co pamiętam z jej streszczenia to to ze kobieta była w ciąży i została pobita przez męża. Urodziła synka ale nie udalo sie go uratować bo urodzil sie za wcześnie. Wcześniej była w ciąży dwa razy ale albo poronila albo zabili te dzieci. Nie pamiętam.

Gość gość
taaa czytaj te bzdety i najlepiej kup strzelbe na kazdego "ciapatego" a może poczytaj sobie w necie jak to pijany konkubent polaczek albo anglik lub rusek zgwałcił 8 miesieczne niemowle pobił do nieprzytomnosci ciezarna konkubine albo jak to dzieci polskim matkom z kocyków wypadaja. u muzuzmanów tych prawdziwych bicie kobiet jest niedopuszczalne i nietolerowane społecznie. i tylko debilne media i idiotyczne ksiązki propaguja taki model islamu. w normalnym srodowisku muzułmańskim kobieta w ciązy jest swietoscia mało jej na rekach nie noszą nic nie pozwalaja robić przynajmniej tak jest w krajach pólnocnej afryki co dzieje sie w azji to nie wiem . ale wkurza mnie ten ogólny hejt na muzuzlmanów bo ja akurat znam ten temat z autopsji i te wszystkie rewelacje o złym traktowaniu kobiet to jakas kupa bzdur pozbieranych z róznych przypadkowych wydarzen a nie reguła. znam tez polska rzeczywistośc my polacy maltretowanie kobiet i dzieci uwazamy za nasza normalna tradycje' jak chłop baby nie bije to jej wątroba gnije" i ciekawe ze nikt tego nie nagłasnia no moze czasem elzbieta jaworowicz

Gość gość
Dzieki za przyblizenie swoich poglodow. Ale i tak chce znać tytuł.