Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

synkowie obchuchani przez mamunie to straszne d.wołowe

Polecane posty

Gość gość

w ogóle porazka. nie mam ani jednego znajomego który miałby 'jaja', no ok mam dwóch ale ich matki nie trzęsły sie nad nimi jak galaety i nie robiły z nich pip. tAMci reszta to masakra jakaś, nie umieją sobie pralki nastawić, kanapek im sie nie chce samemu zorbić sobie, nic nie umieją załatwić tak sie konczy wasze mamusine rozpieszczanie i robienie z facetów PIP. tylko nie dziwta się później że żadna takiego nieroba i nieudacznika nie chce

Gość gość
ale musisz mieć nudne życie, takie tematy zakładać.

Gość gość
dlaczego nudne? moze cos zaobserwowałam. a jak inne tematy założe to co, nagle tez powiesz ze zycie mam nudne? po prostu dzis sie nudze, tego konkretnego dnia i tyle i moge sobie założyć temat nawet o d. marynie i nic ci do tego

Gość gość
O szczekaczka - przeciwniczka długiego karmienia piersią. Ona codziennie nie ma co robić :D

Gość gość
hahaha padłam"o szczekacza" hahahaah dobre:D

Gość gość
aż tak was boli że dziewczyna prawde napisała o waszych facetach???

Gość gość
Po pierwsze co to znaczy "obchuchani" ? Z jakiej ty wiochy jesteś? Po drugie bzdury piszesz, bo tu co chwilę jakaś kobieta zakłada temat, ze mąż jej nie pomaga w domu, przy dziecku itd. Więc jednak ktoś ich chce za mężów.

Gość gość
chcą ich za mężów bo nie mają wyboru - tych "normalnych z jajami: jest może z 5% - więc trzeba brać spady jeśli się chce być mężatką i mieć dzieci

Gość gość
Mój maz właśnie napełnia zmywarkę, potem ma zdjąć pranie które wczoraj zrobił. a ja leżę i pachnie. dopiero napiszcie ze z niego pipa

Gość gość
Widze ze trafiła sie mamusia z wymionami dla kilkulatka i nawet w temacie o facetach wrzuca swoje mundrości o kp. Boszzzze jakie Ty smutne zycie musis miec! Skoro ta "szczekaczka" ma cały dzien na forum to co Ty tu robisz skoro to widzisz? Niczym od niej nie dostajesz dojna k