Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie widok nieprzytomnego, kiedy wiem ze nic nie pamięta

Polecane posty

Gość gość

To jest dziwne. Jestem kobieta i najbardziej lubię, jak wiem ze ten ktoś nie bedzie po przebudzeniu niczego pamiętał, ze mogą zrobic z nim wszystko, jak powoli i rytmicznie oddycha, potem jak taki facet(to chodzi o facetów) bedzie sie powoli budził, ja dowiem sie co sie stało kiedy był nieprzytomny, bede tego świadoma a on nie i nie bedzie wiedział, gdzie mu majstrowano(niekoniecznie z podtekstem)... Mam takiego kolegę, któremu sie podobam, a on mnie i czasem wyobrażam sobie, jak ulegnie jakiemuś wypadkowi, np w modnych ostatnio zamachach, ja tez zostaje ranna, ale ratuje mu zycie, umiera, wyglada na to ze mamy trupa, ale nagle zaczyna oddychać, pózniej leży w śpiączce przez długi czas, wchodzą jakieś nowe reformy ze trzeba mu zrobić to czy tamto zeby było wiadomo kim jest, potem budzi sie i o niczym nie wie, jest trochę inny, ale w końcu jestesmy razem... finał jak z bajki. Albo myśli, ze teraz o trzeciej w nocy siedzę sobie na Kafe, a on śpi i tez nic nie wie. Czy takie dziwne podniecanie sie czymś dziwnym jest normalne?