Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie dziwna rzecz

Polecane posty

Gość gość

To jest dziwne. Jestem kobieta i najbardziej lubię, jak wiem ze ten ktoś nie bedzie po przebudzeniu niczego pamiętał, ze mogą zrobic z nim wszystko, jak powoli i rytmicznie oddycha, potem jak taki facet(to chodzi o facetów) bedzie sie powoli budził, ja dowiem sie co sie stało kiedy był nieprzytomny, bede tego świadoma a on nie i nie bedzie wiedział, gdzie mu majstrowano(niekoniecznie z podtekstem)... Mam takiego kolegę, któremu sie podobam, a on mnie i czasem wyobrażam sobie, jak ulegnie jakiemuś wypadkowi, np w modnych ostatnio zamachach, ja tez zostaje ranna, ale ratuje mu zycie, umiera, wyglada na to ze mamy trupa, ale nagle zaczyna oddychać, pózniej leży w śpiączce przez długi czas, wchodzą jakieś nowe reformy ze trzeba mu zrobić to czy tamto zeby było wiadomo kim jest, potem budzi sie i o niczym nie wie, jest trochę inny, ale w końcu jestesmy razem... finał jak z bajki. Albo myśli, ze teraz o trzeciej w nocy siedzę sobie na Kafe, a on śpi i tez nic nie wie. Czy takie dziwne podniecanie sie czymś dziwnym jest normalne?

Gość gość
lecz sie

Gość Heilige Geist
Tak, to normalne. Teraz wszyscy tak mają.

Gość gość
Heilige, ty tez?