Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dociekliwy92

Do pań pytań kilka

Polecane posty

Gość Dociekliwy92

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest bo się wydajecie strasznie skomplikowane :-S rzecz się odnosi do orgazmu. Mam Dziewczynę, nie wspolzyjemy jeszcze ale ten czas zbliża się wielkimi krokami. Narazie tylko miłość oralna. Kiedy moja pani robi mi loda no to wiadomo. Jak dojdę mam wytrysk, serducho na chwile staje, penis staje się strasznie wrażliwy na bodziec, podniecenie opada i musze mieć chwile przerwy. Jestem przewidywalny do tego stopnia ze moja kochana wie kiedy przerwać i oczekiwać na wytrysk ( w tym momencie stara się wziąć mój członek jak najgłębiej i zastyga w tej pozycji). Jak to jest z kobietami. Jak poznać ze kobieta ma orgazm. Czy tak samo jak facet musi mieć chwile odsapnąć czy jej to bez Różnicy i można się w niej poruszać dalej. Co zrobić gdy dziewczyna ma orgazm. Proszę panie o wszystkie komentarze jakie wam do głowy przyjdą ;-)

Gość Dociekliwy92
Bump

Gość gość
kobiety w porównaniu do mezczyzn mogą udawac orgazm tylko po to by zadowolic swojego boy'a i zeby mu libido nie spadło. Kobieta która nie udaje orgazmu silnie zaciska zwieracz o***tu-po tym mozna poznać. Kobiecy orgazm przejawia się w kilku częściach ciała i zachowaniach... twardniejące sutki i łechtaczka, wydzielanie większej ilościu śluzu z pochwy, krótkie ale szbkie, dyszące oddechy-czasami nawet ich zatrzymanie, gdy kobieta dostanie orgazmu można na chwile przerwac penetracje, by nie sprawiac bólu, lecz gdy kobieta zaczyna się uspokajać znowu można zacząć penetrcję jęsli ona sobie tego zyczy. Najlepsza penetracja nie tyle palcem co językiem i ustami:szyja, pierci, brzuch, łechtaczka i wargi sromowe-pierwszy etap w grze wstepnej...obowiązkowo!

Gość gość
Zapytać sie swojej dziewczyny i z nią o tym porozmawiać. Niech cie poprowadzi do orgazmu swoego powie co i jak a nie obcych sie pytasz.