Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego ten człowiek ode mnie chce?

Polecane posty

Gość gość

W grudniu w pobliżu mojego domu zaczepił mnie pewien mężczyzna. Wyglądało jakby mnie znał ponieważ zwracał się do mnie moim imieniem. Pytał o moją mamę posługując się jej nazwiskiem panieńskim. Zapytał mnie czy nie domyślam się kim on jest, przedstawił mi się, ale nic mi to nazwisko nie podpowiadało. Zostawił mi też swój numer telefonu. Rozmawiałam z moją mamą o tej sytuacji, ale powiedziała mi, że nie zna nikogo takiego i żebym uważała na tego człowieka. Teraz znowu zaczepił mnie w pobliżu domu. Powiedział mi, że jestem jeszcze piękniejsza niż moja mam. To było dziwne! Czego ten człowiek chce? Ja się zaczynam bać.

Gość gość
albo to twój biologiczny ojciec/może i nie ale on tak myśli albo zbok który kiedyś nagadywał twoją matkę może coś jej zrobił i teraz poluje na ciebie

Gość gość
Hmm... ojciec? Ja mam ojca... Ten pan by wiekowo mógłby być moim dziadkiem... Martwi mnie jednak to skąd on ma takie wiadomości o mnie i mojej rodzinie. Jestem bardzo skromna, nie mam praktycznie znajomych, zawsze staram się nigdzie nigdy nie rzucać, nie imprezuję, właściwie tylko uczelnia - dom. Opisywałam go mojej mamie, jak wyglądał, ile mógł mieć przypuszczalnie lat, mówiłam jej jak się nazywa ale ona twierdzi, że nie zna nikogo takiego.

Gość gość
Wszyscy kafeterianie właśnie wpatrują się w kryształowe kule i za moment napiszemy ci jednoznacznie czego ten facet chce.

Gość gość
Tak myślę jak mogłabym go sprawdzić...

Gość gość
Pewnie to Twój tatuś, wątpię by Ci krzywdę chciał zrobić. :)