Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego ten człowiek ode mnie chce?

Polecane posty

Gość gość

W grudniu w pobliżu mojego domu zaczepił mnie pewien mężczyzna. Wyglądało jakby mnie znał ponieważ zwracał się do mnie moim imieniem. Pytał o moją mamę posługując się jej nazwiskiem panieńskim. Zapytał mnie czy nie domyślam się kim on jest, przedstawił mi się, ale nic mi to nazwisko nie podpowiadało. Zostawił mi też swój numer telefonu. Rozmawiałam z moją mamą o tej sytuacji, ale powiedziała mi, że nie zna nikogo takiego i żebym uważała na tego człowieka. Teraz znowu zaczepił mnie w pobliżu domu. Powiedział mi, że jestem jeszcze piękniejsza niż moja mam. To było dziwne! Czego ten człowiek chce? Ja się zaczynam bać.

Gość gość
Najlepiej to jeszcze napisz gdzie mieszkasz bo tylko tego nie zrobilas;) nie opisuj takiej sytuacji na forum dziewczyno tylko poradzę się znajomych albo zapytaj tego gościa kim jest i czego chce.

Gość gość
Przecież nie podałam niczego co mogłoby mnie zlokalizować?Jestem bardzo skromna, nie mam praktycznie znajomych, zawsze staram się nigdzie nigdy nie rzucać, nie imprezuję, właściwie tylko uczelnia - dom. Martwi mnie to skąd on mógł mieć takie informacje o mnie i mojej rodzinie..

Gość gość
skoro zostawił ci numer telefonu to zadzwoń i zapytaj czego od ciebie chce - a nie zawracasz tyłek ludziom którzy nie byli przy tej rozmowie niby studentka a takie bezmózgowie! jak ty się na te studia dostałaś?

Gość gość
Boję się do niego zadzwonić, co jeśli to coś złego?

Gość gość
myslisz ,ze ten czlowiek ci tutaj odpowie ?

Gość gość
Nie sądzę ale martwi mnie ta sytuacja, nie wiem dlaczego coś takiego mi się przydarzyło i skąd on wie o mnie i mojej rodziny takie rzeczy.. Martwi mnie to.

nie dzwoń do niego, bo będzie miał wtedy Twój numer.... przy następnym przypadkowym spotkaniu powiedz, że ani Ty ani Twoja mama nie kojarzycie go i że w takiej sytuacji nie masz ochoty na kontakt z nim. Chyba, że zalezy Ci na ustaleniu, czego chce, to wtedy zapytaj wprost. Tyle w temacie.

Gość gość
Biologiczny ojciec?

Gość gość
0/10 bo było

Gość gość
może to Twoj prawdziwy ojciec, a matka kłamie Cię całe życie. Ja zadzwoniłabym mimo wszystko, ale nigdzie nie spotykała się!!! Chciałabym wiedzieć o co chodzi w tej dziwnej sytuacji..

Gość gość
Bardziej martwi mnie skąd on ma takie wiadomości o mnie... :( Dzwonić się boję, nie wiem czego może chcieć. Mówił mi o spotkaniu... np. w restauracji gdybym była gotowa. Chciałby ze mną porozmawiać... ale boję się bo nie wiem jakie ma intencje.

Gość gość
Jeżeli to nie prowo.. To bym nasciskała matkę, by ci powiedziała prawdę, albo kup starter i zadzwoń z nieznanego numeru tak żeby w razie czego wyrzucić kartę by nie mógł więcej dzwonić czy cie namierzyć, gdyby okazało się że to faktycznie jakiś psychol. Ale skoro matka wiedziała od razu o kogo chodzi, to pewnie to ktoś z jej przeszłości i coś jest na rzeczy. Ja bym zadzwoniła z nieznanego zapytała kim jest...

Gość gość
Tylko, że ja mam ojca, a ten pan wiekowo mógłby być moim dziadkiem... Wyprzedzam przypuszczenia... Znałam swoich dziadków ale już nie żyją od kilku lat.

Gość gość
Z mamą rozmawiałam. Opisywałam go jej, jak wyglądał, ile mógł mieć przypuszczalnie lat, mówiłam jej jak się nazywa ale ona twierdzi, że nie zna nikogo takiego i powiedziała mi żebym uważała jakby znowu mnie zaczepiał i żebym najlepiej z nim nie rozmawiała bo nie wiadomo kto to i czego chce.

Gość gość
Najbardziej martwi mnie to skąd on się nagle wziął, dlaczego mnie zaczepia i skąd mnie zna i wie takie rzeczy o mnie i mojej rodzinie...

Gość son_of_svarog
Pewnie twoja matka kręci i kłamie znając życie,przyciśnij ją.Skąd wiesz,może on jest Twoim biologicznym ojcem a ona w przeszłości wolała dużo starszych facetów?

Gość gość
Tylko w jaki sposób by mnie odnalazł, rozpoznał po takim czasie?

Gość gość
Moja pierwsza myśl po przeczytaniu tego wątku to że może to Twój ojciec.