Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkim krótkowłosym matkom polkom zyczę pochowania dziecka tuz po odstawieniu

Polecane posty

Gość gość

od cyca żeby z bólu pękło was szycie w pochwie rozwalonej pusym łbem waszego zdechłego bachora

Gość gość
Siostro! Kaftan!

Gość gość
Debile sa wsrod nas.Olac i juz

Gość gość
nie wiesz dlaczego to pisze, więc milcz, nie ejstem wzruszona to sa drapieżne p***y, pseudowrażliwe, nie umieja serca dzielić na pół, tylko się zatracają w zasranym macierzynskiwe tak, ze nic się nie liczy, a macierzynstwo i kp stają się ideologią dla nich bardziej niz naturą czy rola spoleczną śmierć k****m

Gość gość
heloiza miałaś do psychologa chodzić...

Gość gość
a takim zakładającym debilne tematy życzę jajowodu.

Gość gość
ona jest chora

Gość gość
nie będą mnie oceniały takie jak wy, szczuropodobne babochłopy o uszach baseta zamiast soczystych piersi pociagających miłość życia, którą oczywiście jest mąż;-/// a nie żadna pijawka

Gość gość
Helo, znowu leków nie bierzesz? :/ Chyba ci się pogorszyło

Gość gość
nikt na tym forum nie będzie mnie osądzał, straciłam do was szacunek i jebię jak dow as pisze czekam na woję domową, bo chce zobaczyć zwłoki jakiegoś dziecka i babę, co morde drze aż jak szycie piporodowe pęka

Gość gość
biedna jesteś :(

Gość gość
nie, bogatsza niż 3/4 kobiet, z jakimi tu miałam do czynienia, co do rodziny nie dorosły, a rodziną sie chwalą żenada

Gość gość
Pojeebało Cię na maksa! Lecz się kretynko.

Gość gość
Ile masz dzieci długowłosa Paniusiu??

Gość gość
a jak tam twoje gryzonie które zostawiasz na kilka dni w pustym mieszkaniu? Żyją chociaż?

Gość gość
Dajcie spokój. Zignorować. To się znudzi

Gość gość
Po co odpisujecie!? Widac od razu ze to chora osoba a wy dalej brniecie utwierdzajac ja ze jej glos cos znaczy. Nie pdpisywac takim osobom! Wbrew pozorom to dla ich dobra! Kazdy odzew powoduje w nich pewien rodzaj agresji. Omijac z daleka i nie reagowac!

Gość gość
jesteście wszyscy p******i. ja to mówię na poważnie, że by chciała, by wam dzieci poumierały nigdy wam nie wybacze tego, co mi tu zrobiono i tak, lepiej być długowlosą paniusią wymalowaną ni z krótkowlosą udojną z twarzą we wszystkich kolorach tęczy siedząca w komunistycznym mieszkanku i robiąca proletariackie garmażeryjne żarcie

Gość gość
A co ci kto zrobił, że tak matek nienawidzisz? Swojej też?

Gość gość
swoja to zawsze cos innego...ja mówiąc, ze nienawidze matek mam na mysli macierzyństwo jako zjawisko społeczne i psychologiczne na tym forum szukałam kiedys pomocy, 3 lata spędziłam na próbie znalezienia osób do rozmowy, do pomocy, do wyjasnienia pewnych spraw byłam miła dziewczyną, która mówiła do uzytkowników per Pani od razu traktowana byłam jak głupia, tzw. kobiety dzietne pokazaly mi się z njagorszej mozliwej strony, puste, niepoukładane emocjonalnie, niedojrzałe, bezrefleksyjne, upraszaczajace rzeczy abstrakcyjne, zaprzeczające samym sobie (np. kobieta bardzo pronatalna o miłości i wierze w świete macierzynstwo jednocześnie popierająca przemoc wobec dzieci, którą sama stosuje w ośrodku wychowawczym). sposób, w jaki do mnie mowiono zepsuł mnie, w zyciu prywatnym zaczęłam przeklinać, zwątpiłam w rodzinę jako wartość i w swoje marzenia czas leci a mi się to nie odmienia, a kamieniem milowym mojego zalamania stala się wlasnie kafeteria nienawidzę kobiet matek za to co i jak myśla

Gość gość
jej rodzice mięli bardzo nieudane małżeństwo, jej ojciec to kawał c***a który cały czas krytykował jej matkę, a autorce się udzieliło.