Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kumple wazniejsi niz ja:)

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu poklocilismy sie zerwalismy i na drugi dzien wrocilismy. Dwa dni pozniej rozchorowalam sie na angine i nie widzimy sie kolejne trzy dni. Jednak prosiłam mame, zeby mnie wypuscila chociaz na klatke na 20-30 minut, bo tesknie za chlopakiem. Zadzwonilam do niego, a on powiedzial ze obiecal kumplowi ze mu pomoze wiec jesli sie wyrobi w miare wczesnie to wpadnie. i Potem pisze z nim okazuje sie ze dawno mu pomogl i siedzi u niego i robia sobie pizze, zamiast przyjsc do mnie. Bo ciężko z 20 minut poświęcić dla mnie, przeciez mogl przyjsc na ten moment i wrocic do kumpla. Ale widocznie nie teskni i kumpel wazniejszy. Jeszcze zadnego sorki ani nic tylko " jutro sie zobaczymy nie kombinuj" napisalam ze jutro moge nie miec dla niego czasu to napisal ze mam nie zaczynac albo "nie dogadamy sie" i ma w d***e. A mnie to boli bo ku**r*wa czekalam z nadzieja ze sie wyrobi, a on mnie olał. Powiedzcie czy ja przesadzam ? jakbyscie zareagowały ? nie odbierac telefonu ? Najgorszy jest ten fakt, ze on ma to w d***e.

Gość gość
hmmmmmmm ale masz problem bo on ma cię w .....

Gość gość
chodzi mi czy nie przesadzam i jak zareagować ? nie chcialabym zrywać..

Gość gość
olej go

Gość gość
trochę godności głupia zdesperowana dziewucho!

Gość gość
sama takiego wybrałaś więc teraz nie marudź

Gość gość
Może jest gejem?

Gość gość
Myślę ,ze robisz problem , byłaś chora ,może nie chcial się zarazić. Mila przyjść do Ciebie na 20-30 min bo Ty zatęskniłaś a może on był zmęczony tym pomaganiem. Widocznie on nie ma takiego parcia na widywanie się z dziewczyna , zresztą napisał Ci ,ze jutro się zobaczycie .