Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

THE WALKING DEAD kto lubi ?:) SERIALE OGOLNIE

Polecane posty

Gość gość

jw po pierwszym sezonie zakochalem sie w zombiakach pomimo ze wczesniej nie trawilem tej tematyki :) pozniej zaczelo troche wiac nuda ale ogolnie I tak kocham ten serial :) obecnie katuje the man in the high caste polecam :) ciekawa alternatywa swiata w ktorym hitler wygrywa druga wojne- swiat wedlug p.k.dicka :) ostatnie obejrzane to wikingowie dlugo nie mogem sie przelamac z obejrzeniem tego serial teraz juz wiem ze to byl blad :) z takich dobrych ktore zapadly w pamieci to braking bad mr robot kompania braci spartacus (ale trzeba przebrnac przez pierwsze odcinki bo wyglada to na krwawa jadke bez fabuly co pozniej okazuje sie neiprawda ) synowie anarchi swietny serial tez :) rzym ogladalem dawno temu ale tez fajnie mi sie kojarzy prison brake stary ale dobry przynajmniej pierwsze sezony tak samo 24 godziny gra o tron niby mnie wciagnela na pierwsze 2 seriale a jak wyszedl 3 to jakos tak nie moge sie przekonac zeby wlaczyc :P ogolnie to teraz niektore seriale robia lepsze od niejednego filmu o I taki jeszcze troche soft ale z jajem to true blood

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować