Gość gość Napisano Styczeń 25, 2016 jw po pierwszym sezonie zakochalem sie w zombiakach pomimo ze wczesniej nie trawilem tej tematyki :) pozniej zaczelo troche wiac nuda ale ogolnie I tak kocham ten serial :) obecnie katuje the man in the high caste polecam :) ciekawa alternatywa swiata w ktorym hitler wygrywa druga wojne- swiat wedlug p.k.dicka :) ostatnie obejrzane to wikingowie dlugo nie mogem sie przelamac z obejrzeniem tego serial teraz juz wiem ze to byl blad :) z takich dobrych ktore zapadly w pamieci to braking bad mr robot kompania braci spartacus (ale trzeba przebrnac przez pierwsze odcinki bo wyglada to na krwawa jadke bez fabuly co pozniej okazuje sie neiprawda ) synowie anarchi swietny serial tez :) rzym ogladalem dawno temu ale tez fajnie mi sie kojarzy prison brake stary ale dobry przynajmniej pierwsze sezony tak samo 24 godziny gra o tron niby mnie wciagnela na pierwsze 2 seriale a jak wyszedl 3 to jakos tak nie moge sie przekonac zeby wlaczyc :P ogolnie to teraz niektore seriale robia lepsze od niejednego filmu o I taki jeszcze troche soft ale z jajem to true blood Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach