Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jeśli przycisne mocno palcem podbrzusze w 5 tyg ciazy

Polecane posty

Gość gość

to czy dotknę dziecka ? tzn czy dosięgne dziecka ? wiem ze jest bardzo małe ale poprostu jestem ciekawa

Gość gość
Urodzisz Downa

Gość gość
matuchno przenajswietsza :O

Gość gość
Chcesz zrobic dziecku krzywde? Poczekaj jeszcze chwile zaraz bedzie Ci hasac po calym brzuchu

Gość gość
Mózg sobie przyciśnij ... a dziecku daj sie rozwijac moze przynajmniej jemu sie uda bo Ciebie to napewno mama przyciskala w 5 tygodniu :(

Gość gość
Z tanimi genami dziecku nic nie bedzie :D

Gość gość
jeju ale wy jestescie ludzie dziwni..ja nie jestem w ciąży, tylko się pytam czy tak się da czy nie, bo właśnie siostra sie dowiedziala dziś ze jest w ciąży i lekarz jak ją badał to naciskal na brzuch mocno jak ona o tym powiedziała mi to się poprostu tak zaczęłam zastanawiac czy aby to jakoś takie naciski dziecka nie dotykaja, z tego co czytam w 5 tyg dziecko nawet centymetra nie ma ale jakoś tak się zastanawiam nad tym.

Gość gość
NACISKAŁ NA BRZYCH, żeby sprawdzić czy nie ma bolesnych organów, a nie żeby dziecko dotknac ja pierdziele:o

Gość gość
Idź do książek dziecko. Najlepiej tych od biologii to może się czegos dowiesz i nie będziesz głupich pytań zadawać.

Gość gość
o jeju ale ja tylko pytam kuzwa weźcie się tak nie oburzajcie..mam prawo nie wiedzieć bo nie byłam nigdy w ciąży, owszem organy może sprawdzał ale ja pytam czy można w ten sposób zaszkodzic dziecku jakoś czy nie ma możliwości by dosieglo się macicy..bo niewiem jak to jest czy macice zasłaniaja jakieś narządy czy nie..

Gość gość
nie zadawaj takich bzdurnych pytan:o

Gość gość
zadaje dlatego ze zwyczajnie jestem młoda i ciekawa, sama też myślę za jakieś dwa lata starac się o dziecko więc takie info mi się przyda dla poczucia pewności