Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci o siebie nie dbają? czemu sie tak szybsko starzeją

Polecane posty

Gość gość

Naszła mnie taka smutna refleksja, że Faceci w Polsce są poporstu brzydcy. Z całym szacunkiem ale, granica atrakcyjności dla naszych facetów w Polsce to max 28 - 30 lat. Mniejwięcej po studiach zaczyna się proces starzenia i postępującej aseksualności. Łysienie, żółte zęby, postępujące owłosienie, przekrwione oczy, otyłość w najlepszym wypadku nadwaga i brzuch piwny, mecze w telewizji. Tak sie składa, że facet w wieku 30 lat to facet w sile wieku, i powinien wyglądać jak facet w sile wieku a nie zgred. Powinien zadbać o uczesanie, odpowiedni ubiór, kosmetyki. Czemu oni się tak szybko starzeją???, moja koleżanka wyszła za mega przystojnego chłopaka, to było gdy miał wtedy 23 lata dzisiaj kończy 30 lat i co? nos czerwony jak burak, worki pod oczami, łysina, brzuch wprawdzie lekki ale jednak, z dawnego lowelasa został tylko błysk w błękitnych oczach. Ale prawda jest taka, że w naszym kraju żeby się czegoś dorobić to trzeba się napracować solidnie i niewielu facetów ma czas na siłownię, basen, i wizyty u fryzjera

Gość gość
Też to zauważyła. To chyba nic nowego. W polsce nie ma mody na bycie atrakcyjnym dzisaj to ciągle jest domena południowców. Smutne życie Smutnego Polaka taka prawda wódka, koledzy i sport w telewizji.

Gość gość
Mało kto ma czas i motywacje zadbać o siebie no bo po co i kiedy jak się ma na głowie prace i 2 dzieci. Trzeba myśleć o życiu a nie o głupotach i o tym żeby się podobać laską na ulicy. Takie jest życie, i trzeba zdać sobie z tego sprawę. A FACET jak jest mało atrakcyjny to choćby nie wiem co ze sobą robił to i tak nic nie zmieni. Żeby byćatrakcyjnym to trzeba sie z tym urodzić