Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za godzinę mam rozmowę o pracę, którą muszę odwołać a babka nie odbiera.

Polecane posty

Gość gość

Miałam wypadek, siedzę w przychodni i czekam na lekarza, próbuję się dodzwonić do baby prowadzącej rekrutację, a ona nie odbiera. Dzwoniłam dwa razy, kolejny mi głupio, żeby nie wyjść na jakąś nachalną, zwłaszcza że nie wiem czy ta kobieta jest w pracy, czy może prowadzi teraz jakieś życie prywatne. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Jak jej nie poinformuję to wyjdę na nieprofesjonalną kretynkę :o

Gość gość
Zresztą nie wiem nawet czy dobrze zrobiłam dzwoniąc na jej numer (prawdopodobnie) prywatny, z którego ona dzwoniła do mnie z zaproszeniem na rozmowę. Ale innego nie posiadam, mogłabym jedynie zadzwonić do siedziby firmy, w której mam rozmowę i ewentualnie zapytać o tą babkę, ale nie wiem czy już totalnie się nie zbłaźnię, bo nawet nie wiem czy numer podany na stronie to np. recepcja :o Był ktoś w takiej sytuacji i jakoś z tego wybrnął? Niby próbowałam się z nią skontaktować, więc teoretycznie jestem usprawiedliwiona, ale mimo wszystko mi głupio. Nie wierzę po prostu, że mając idealną ofertę pod nosem musiał się we mnie władować koleś na pasach 😭

Gość gość
Ostatecznie jak nie uda mi się dodzwonić do tej 8:30 to pewnie zostawię tę sprawę z informacją w smsie. Maila niestety nie posiadam, a istnieje ryzyko, że mogłaby go w ogóle nie odczytać. Zaraz jeszcze zaryzykuję i zadzwonię do tej firmy z prośbą o kontakt z tą Panią, jak się nie uda to zostaje sms.

Gość gość
Dobra, uj z tym, numer do siedziby jest poza zasięgiem. Piszę smsa i wywalone, ledwo żyję i jeszcze muszę się stresować rozmową, na którą nie dojadę. Co za los. Dzięki za radę Psuju.