Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila3233

Extraspasmina Opinie na forum POMOCY

Polecane posty

Gość lila3233

Potrzebuje pomocy w sprawie środków na stres i nerwy extraspasmina - co o tym sądzicie? Jakie macie opinie?

Gość gość
Zgadzam się, że na uspokojenie najlepiej działają techniki relaksacyjne oparte na MEdytacji - leków nie możesz wziąć zawsze a technika relaksacyjna to chwila i łapiesz grunt pod nogami - u mnie to działa. ZACZNIJ MEDYTOWAĆ

Takie pytania to do leakarza powinnaś zadawać. On najlepiej wie co jest dobre z lekarstw.

Gość gość
Ja tam nie tracę gruntu pod nogami nawet jak sie wściekam :D Nie będę się niczym truć, pocałujcie mnie w doooopę z reklamami środków uspokajających (_._)🖐️

Gość gość
ale medytacja nie jest taka łatwa - to długie treningi...

Gość poradnik do medytacji
DO MEDYTACJI polecam wam http://skarbnicazycia.pl/p/1523/321/gerelaxis-muzyka-do-medytacji-relaksacyjnej-4-nagrania-muzyka-do-medytacji.html - ja z tym medytuję i efekty sa rewelacyjne. Spokój, opanowanie. Nie wiem co to są nerwy - czuje się o wiele lepiej. Moje zycie zmieniło się na lepsze. A polecam to bo macie tam PORADNIK DO MEDYTACJI JAK KROK PO KROKU ZACZĄĆ MEDYTOWAĆ. Polecam

Gość gość
Medytacja jest wspaniała

Gość ola lola 22
U mnie Extraspasmina działa jestem zadowolona

Gość gość
Na uspokojenie dobre są tez zioła - najzwyklejsze zioła melisa np :)

Gość gość
te wszystkie ziółka ( poza MJ) to zwykłe placebo,wem bo wypróbowałam chyba wszystkie dostępne nasenne i uspokajające NATURALNE i legalne leki z apteki. W końcu dostałam od lekarza receptę i wreszcie jestem spokojna. No i popalam czasami:)

Gość gość
Kiedyś miałem bardzo duże problemy ze swoimi nerwami - musiałem brac leki - lekarz polecił mi medytację - zacząłem od medytacji grupowej - takiego kursu medytacji - opłacało się :) Medytacja nie tylko pomogła mi w opanowaniu nerwów ale ogólnie poprawiła moje zorganizowanie, moje nawyki żywieniowe, schudłem - wszystko toczy się ku lepszemu :)

Gość gość
Medytacja na całym świecie teraz jest bardzo powszechna bo faktycznie niesie ze sobą wiele dobrego :) Sama medytuję o 2 lat - dzięki temu schudłam i mam lepszą pracę

Gość gość
Medytacja mi nie wychodzi, nie potrafię wytrzymać pięciu minut bez ruchu. U mnie na stres i nerwy działa trening na basenie lub wspomniana extraspasmina. W przypadku, gdy muszę ukoić nerwy oba sposoby są sprawdzone i doskonale działają.

Gość gość
Dla mnie też extraspasmina okazała się trafnym wyborem, dzięki niej spokojnie śpię i nie wybudzam się w nocy. Wcześniej bywało różnie i chodziłam ciągle nieprzytomna.