Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niezapychajacy podklad do cery trądzikowej

Polecane posty

Gość gość

Przez tydzień nie używałam mojego aktualnego podkładu czyli Bell hypoallergenic MAT&SOFT i moja cera bardzo się poprawiła. Kiedy znowu go użyłam, wyskoczyły mi na nowo pryszcze :( A ja myślałam ze to juz mój ideał :( Moja cera jest mieszana, z rozszerzonymi porami + trądzik :( Potrzebuję jakiegos dobrego, niedrogiego podkładu, który szczególnie - nie zapycha, ale tez ukrywa niedoskonałości oraz drobne, ciemne blizny. Ważne żeby byl lekki i nietlusty.

Gość Ella29
A ja Ci radzę tak: - Zmywaj makijaż codziennie i przecieraj np. na noc twarz tonikiem. - Nie śpij z makijażem. - Wybieraj matujące podkłady (może być nawet taki za 10 zł ważne aby był matujący bo wysusza nawet niezależnie od marki). - Rób makijaż nawet codziennie- może pozwoli Ci on odwrócić uwagę od swoich niedoskonałości tj. nie będziesz dotykać swojej buzi jeśli będziesz miała nałożony make-up. - do dokładnego mycia twarzy używaj szczoteczki do twarzy -używaj kremów antybakteryjnych na przemian z lekkimi nawilżającymi Generalnie raz dziennie najlepiej wieczorem zrób coś dla swojej twarzy a problem trądziku powinien Ci znacznie mniej doskwierać.

Gość gość
GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o GÓÓÓOOWNO sreeenD!! Przestań spamować tym szajsem!!!! :o

Gość mikoratko8
Najlepszy podkład do cery trądzikowy to taki, który będzie kryjący i lekki. U mnie najlepiej sprawdza się podkład kryjący z eshopannabelle. Daje ładne wykończenie i co najważniejsze dobrze maskuje niedoskonałości. Skóra i koloryt jest jednolita. https://www.eshopannabelle.com/pl/11-podklady-kryjace