Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładna twarz, słabe ciało

Polecane posty

Gość gość

Mój problem polega na tym, ze nie jestem atrakcyjna. Mam krótkie nogi, plaskod***e, szerokie plecy i wszedzie biale rozstępy. Obwisly biust po skokach wagi i jak na kobietę duże dłonie. Nie jestem drobna i nigdy nie będę choćbym wazyla 40kg. Jedyne co mam ładnie to twarz ale i ona nie trafia w gust każdego... ehh.

Gość gość
a jak tu już napisałaś, to kości staną się cieńsze, płsak/odu/pie zniknie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, szerokie plecy zwężą się , białe rozstępy zastąpią czerwone, krótkie giry urosną wysoko :P do tego jesteś głupia, a tu juz twarz nie ma znaczenia :D 🖐️

Gość gość
Żale sie , nie mogę?

Gość gość
Nie smuc sie. Pupe jeszcze mozesz zrobic. Cwicz i staraj sie wyrzezbic cialo jak tylko mozesz. Moze to sie wydaje absurdalne dla Ciebie bo masz wielkie kompleksy ale mowie Ci,ze dasz rade jeszcze troche chcoiaz je poprawic. Jestes na wygranej pozycji bo masz ladna twarz a to uwierz mi o wiele lepsze niz miec wielkie cyce i paskudny ryjek ;)

Gość gość
A ja uważam, że jak kobieta jest głupia , to żeby nawet napompowała się, głupota nie zginie.

Gość gość
Na rozstępy wypróbuj krem evolet, nad ciałem możesz pracować, dupsko da się 'zrobić'. Piersi, szkoda że o nie nie dbałaś w trakcie chudnięcia-tycia, polecam zimne prysznic, masuj je, nawet kobiety nie wiecie jak to poprawia jędrność biustu! Poszukaj w necie takiego masażu, ja masuje kostkami lodu, a potem zamiast ujędrniających kremów, uzywam oleju lnianego z olejkiem lawendowym(POLECAM!). Ile masz wzrostu? Proporcje ciała można ładnie zakryć/uwidocznić obcasami i dobranymi ciuchami.

Gość gość
Głupie PROVO znudzonego głupka

Gość gość
Na krótkie nogi nie ma lekarstwa. Zap/ie/rda/la to to jak karzełek po ulicy na tych swoich kaczych nóżkach