Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

poznałam chłopaka przez internet w zeszłą sobotę towarzyszył mi na osiemnastce

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem, poznałam chłopaka przez internet, gadamy ze sobą 5 miesięcy, bardzo dobrze nam się rozmawia mamy podobne poczucie humoru i w zeszłą sobotę towarzyszył mi na osiemnastce mojej kuzynki, to było nasze takie pierwsze spotkanie. Na początku widziałam był taki skrępowany ale później mu przeszło, trochę wypił ale wytrzeźwiał, później tańczyliśmy no i w końcu zauważyłam że zaczął dawać mi buziaki w policzek i coraz częściej się przytulaliśmy, i praktycznie tak już do końca imprezy było przytulaliśmy się, nosił mnie na rękach i w końcu widziałam że chciał mnie pocałować ale mowie do niego że my się przecież pierwszy raz widzimy a on od razu przechodzi do takich rzeczy więc skończyło się na tym że dawał mi tylko takie niewinne buziaki w usta. No i teraz problem tkwi w tym że ja nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, podoba mi się lecz impreza się skończyła i tak jakoś dziwnie nam się teraz pisze, nie wiem czy dla niego to coś znaczyło, ja się boje poruszyć ten temat on też nic nie pisze na ten temat albo się wstydzi albo sama nie wiem. Prawdopodobnie będziemy się widzieć dopiero w weekend w szkole a do tego czasu to ja chyba nie wytrzymam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować