Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak oceniacie moje włosy?

Polecane posty

Gość gość
Kolor wiesniacki

Gość gość
potwierdzam, kolor dla typowej blachary spod remizy :P

Gość gość
Wiesniacki? Jasniejsze o ton od moich naturalnych:p

Gość gość
Na wiedźmina się zrobiłaś?

Gość gość
Ok to moze zaproponujcie jakis inny zblizony zeby nie zniszczyc wlosow jeszcze bardziej ; tylko ładny jakiś odpowiedni do mojego wieku (21) a kondycja?

Gość gość
gość dziś Wiesniacki? Jasniejsze o ton od moich naturalnych x Masz platynowe włosy?

Gość gość
I po co się przejmujesz opinią jakiś cebulakow z kopydlowa? Kolor fajny i na pewno przykuje uwagę nie jednego faceta :) Po drugie jeśli dobrze się w nim czujesz to swietnie. Miej swoje zdanie dziewczyno!

Gość gość
Przerzedziłi zniszczyły, przez rozjaśniacz?

Gość gość
Od farbowania włosy będą się niszczyć i tego nie unikniesz. A nie możesz zostać przy kolorze naturalnym?

Gość gość
Kolor fajny i na pewno przykuje uwagę nie jednego faceta x Tu masz rację uwagę przykuje, tylko co sobie facet o niej pomyśli to druga sprawa, laski z takimi włosami są dobre na chwilę do łóżka, na poważnie się ich nie bierze.

Gość gość
Kolor beznadziejny dla mnie daj jakiś bardziej naturalny.

Gość gość
fajne ;) cos innego w tym nudnym jak p***a swiecie ;)

Gość gość
Zdjęcie c*****e, nie oddaje koloru ani stanu włosów. A po ocenę idź do fryzjera, tam Ci spojrzą fachowym okiem na stan włosów i na pewno coś doradzą.

Gość gość
gość dziś gość dziś Wiesniacki? Jasniejsze o ton od moich naturalnych x Masz platynowe włosy? X Chyba tak, mam taki bardzo jasny blond.

Gość gość
no cóż, jak nie ma się czym to trzeba zwrócić na siebie uwagę kolorem włosów :)

Gość gość
Gosc Dzięki za dobre i motywujace slowa;) wezme do serca:)

Gość gość
W ogóle skupiliscie się tylko na kolorze i od razu posypały się hejty. Jak mi się coś nie podoba to po prostu mówię, lepiej byłoby Ci w takim czy innym. Nie mam pomysłu na kolor :P Ten akurat pasuje do mojej urody. Miałam czarne ale po jakimś czasie rozjasnilam do kasztanowych , potem blondu i obcielam na "boba"w tym momencie są do pasa ale okrutnie mi się przerzedzily po farbie palette już nigdy jej nie użyje :(

Gość gość
masz bardzo zniszczone włosy, wypadają ci, wiec przestań je w ogóle farbować. daj im odetchnąć. potraktuj odżywkami i kup w aptece coś na porost włosów bo za 5 lat będziesz łysa jak kolano. te rady są z dobroci serca.

Gość gość
Nie ma preparatów na porost włosów, jak ktoś kiedyś coś takiego wymyśli to zbije na tym fortunę :) Jeśli masz zniszczone włosy to zastanów się autorko dlaczego tak jest? Sama do tego doprowadzasz farbując włosy. Polub swój naturalny kolor i się go trzymaj, bo im kobieta bardziej naturalna tym bardziej podoba się facetom.

Gość gość
idź kobieto do dermatologa, są preparaty na wstrzymanie wypadania włosów. też uważam, że masz włosy w bardzo złej kondycji, do tego jak wypadają to już tragedia. jak nic nie będziesz z nimi robiła, to rzeczywiście możesz być łysa, jak ktoś napisał za parę lat.

Gość gość
Po raz pierwszy od 2 lat :) Używam kallosa , olejku arganowego , ajurwedyjskiej terapii Orientany i jakies maseczki do blond włosów np Schwarzkopf Może faktycznie pójdę do fryzjera ale na pewno nie w tym miesiącu bo nie mam kasy ... dzisiaj farbowalam garnier olia b.jasny perlowy blond czy jakos tak, może jakimś bezem to zafarbuje ? jeszcze nie pokazywałam się ludziom i pewnie dziwnie będę się czuła sądząc po zainteresowaniu jakie wzbudziłam tutaj, nie lubię być w centrum uwagi :P A podobno ładna jestem... bo ktoś wyżej próbuje dogryzc ze nie mam czym zwracac uwagi :P

Gość gość
Nie lubisz być w centrum uwagi i dlatego ufarbowałaś się na niewyróżniający się z tłumu kolor :P Co prawda nie widziałem twojej buzi, ale myślę że przy tej fryzurze zdecydowanie lepiej wyglądałabyś w kolorze kasztanowym, tylko ufarbowanym przez specjalistę, bo wtedy włosy mają różne odcienie a nie jednolity kolor po całości.

Gość gość
gość dziś Gosc Dzięki za dobre i motywujace slowaoczko.gif wezme do sercausmiech.gif X Jak mogl byc gość o tej porze, skoro zalozylas temat o 14:35 ?

Gość gość
Masz sliczny kolor nie zmieniaj go bo bedziesz zalowac a powrot do tego bedzie bardzo ciezki. Naprawde sliczne masz wlosy

Gość gość
Wg mnie bardzo ładny kolor.

Gość gość
Piękne są !!

Gość gość
Kolor masz zarąbisty. Nie słuchaj tych co ci powiedzieli ze faceci będą na ciebie patrzeć tak a tak. Serio zazdrosne c**y i tyle. Sama miałam pare lat taki kolor włosów i jakoś zaden facet nie myślał o "blachara" a po za tym to bardzo sterotypowe podejscie bo nie wiem czy jeszcze normalni i niezaszufladkowani ludzie tak myślą. Zresztą sory ale własnie jak miałam taki kolor włosów poznałam swojego chłopaka, potem narzeczonego a teraz meża wiec nie słuchaj ich. Jak ty sie dobrze w takich włosach czujesz to podstawa. Wyglądają świetnie