Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci sie naogladaja w teledyskach i reklamach idealnych lasek a pozniej

Polecane posty

Gość gość

takich szukaja i wybrzydzaja jak cholera :/

Gość gość
a odwrotnie? Naoglądaja sie tych ulizanych i takich potem szukają glupie szmaty

Gość gość
No i co z tego? :D takie łaski maja duże wymagania

Gość gość
Gorzej. Szmaty naoglądają się głupich seriali i każda chce milionera z 20 cm pałą.

Gość gość
mądre osoby(kobiety i mężczyźni) widzą że to fikcja , ale trzeba być dojrzałym człowiekiem a nie gówniarzem

Gość gość
Po pierwsze nie każdy facet szuka takich ideałów, po drugie kobiety też naoglądają się bzdurnych filmów i seriali, a potem wymagają od faceta wyglądu i kasy, bo w serialu nawet rolnik ma willę z basenem i porsche w garażu :P Ja osobiście lubię normalne dziewczyny, lubię te niedoskonałości ciała, bo są dla mnie ciekawsze i atrakcyjniejsze niż to co na co dzień mogę zobaczyć w p****lu. Poza tym odróżniam świat wirtualny od realnego.

Gość gość
Ja nie wybrzydzam, mnóstwo dziewczyn mi się podoba gdy chodzę po swoim mieście i w sumie 90% z nich z przyjemnością bym wylizał :P

Gość gość
"Niedoskonałości ciała za dla mnie atrakcyjniejsze " - to żeś koleś powiedział znaczy napisał.

Gość gość
Bo to feminizm i równouprawnienia są winne kiedyś jak ich nie było to kobiety skromne były i tylko ciało mężowi pokazywały. A teraz w tv z Gołymi d****i bo równouprawnienia wyzwilily kobiety o teraz eksponują ciało modę makijaż itp. I pisze to jako kobieta. Równouprawnienia zatracily moralność kobiet i rozbijają małżeństwa. Ale aby to zrozumieć trzeba być mądra pokorną dla mężczyzny kobieta

Gość gość
Stop z feminizmem i rownouorawnienia i kobiet. Kobiety chcą pracy kariery męskich stanowisk. I pracują z mężczyznami i co potem kochankami zostają bo pracują w tiwazystwie mężczyzn. I co nadal chcecie rownouorawniwn.

Gość gość
Większość kobiet jest zrobiona ,odsysanie tłuszczu tu i tam,lifting,botoks,implanty piersi,powiększone usta,doczepiane włosy , sztuczne zęby. Zobaczcie jak wyglądała kiedys Victoria Beckham pryszczata i z krzywymi zębami otyła i jakie cuda zdziałać może kasa . A ten serial zony Hollywood to tez pokazują kobiety zrobione . Kasa czyni cuda.

Gość gość
Właśnie kobiety to nie taka piękna płeć jak się wydaje kobieta ma termin ważności. A facet nie zawsze jego ciało organizm i siła sa trwałe.

Gość gość
Jak np. łysieje to przeterminowany

Gość gość
Nawet jak lysieje to facet jest pełny sił. A kobiety nie są piękne po porodzie obwodów cycki itp. Ples piękna i silna to faceci są. Kobieta nie jestvpiekna. Kobieta jest obrzydliwa.

Gość gość
Tak czy siak facet jest coś warty jego ciało siła itp