Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strasznie mi wstyd bo mojej studniówce

Polecane posty

Gość gość

w sobotę miałam studniówkę, nie byłam w szkole ani wczoraj ani dzisiaj (wmówiłam że się źle czuję). Jutro już musze iść ale nie wiem jak to zniosę... Na studniówce byłam z moim chłopakiem (teraz już byłym). Było ok ale do czasu. To mój pierwszy facet i pierwsza wspólna impreza a skończyła się okropnie. Nie dość, że pił chociaż go prosiłam żeby tego nie robił to jeszcze w połowie wstał i zaczął się wydzierać, że ma mnie dość, że jestem głupią c*pą, że mam zamknąć mordę w końcu. Ja stałam jak wryta. Nie wiedziałam co mam powiedzieć. Owszem zwracałam mu uwagę ale nie byłam ani niemiła ani chamska.. Zrobił mi taki wstyd przed znajomymi i nauczycielami. Rozpłakałam się i wybiegałam zaraz po tym jak on wyszedł. Miałam niedaleko więc przybiegłam do domu. Nie wiem jak ja się jutro pokaże w szkole. Spalę się ze wstydu chyba.. Pomóżcie jak mam to przejść? Rodzicom nie chce mówić co się wydarzyło

Gość gość
po *

Gość gość
to nie ty powinnaś się wstydzić tylko on

Gość gość
jaki pan, taki kram. wszystko sie w tym przysłowiu zawiera. :P

Gość gość
chyba nie rozumiem..

Gość gość
ja prdl dziewczyno! glowa do gory!! czym ty sie przejmujesz?? jak cie banda ludzi, ktorych za pare miesiecy nawet nie bedziesz widywac ma ocenic na podstawie zachowania jakiegos buraka??? no, prosze ja ciebie! jak beda sie pytac, powiedz, ze kopnelas gnoja w du.pe bo tylko na to zaslugiwal i tyle.

Gość gość
To on się powinien wstydzić, nie Ty. Na przyszłość dobieraj lepiej chłopaków.

Gość dlugowlosa na szpilkach
Mialam Ci napisac zebys sie nie przejmowala ,ale juz Ci gosc wyzej dobitnie pieknie napisal ,ja tylko ze swojej strony powtorze raz jeszcze glowa do gory!Bedzie dobrze ;)

Studniówki są przereklamowane, dobre żeby zarobić na naiwniakach. Ja tam na swojej nie byłem i 90% osób z klasy mi zazdrościło bo kasa zaoszczędzona a jak ktoś lubi się bawić to można w innych miejscach w lepszej atmosferze. A o do ciebie no cóż, musisz to w końcu przełknąć bo co masz innego do wyboru? Przez jakiegoś pacana będziesz się tak przejmować? Grunt żebyś do niego nie wróciła. Ja tam bym się cieszył, dowiedziałaś z kim masz do czynienia, okej narobił ci wstydu ale to ostatni raz, lepiej żeby takie coś wyszło wcześniej. Jak deb*le będą się z ciebie śmiać, przecież to nie twoja wina więc jaki jest sens przejmować się tym. Normalny człowiek będzie ci współczuł a deb*l zacznie się śmiać. Żyj normalnie, zostaw to za sobą.

Gość gość
dzięki za miłe słowa. Jasne, że do niego nie wrócę. Uważałam i uważam na facetów- uwierzcie że maskował się rewelacyjnie..

Niestety, ciężko jest teraz trafić na kogoś normalnego, bez względu na to czy chodzi o mężczyzn czy kobiety. Jedni i drudzy są "dobzi" także powodzenia :)

To prawda ,ale zawsze warto szukac swojej drugiej polowki ;)

Gość gość
najgorsze jest w zasadzie ten fakt, że to widzieli moi nauczyciele niektórzy. Do tej pory mnie szanowali i generalnie to niektórzy się śmiali że jestem ich pupilkiem. Teraz będę widziana jako głupia idiotka

No tak ,przede wszystkim trzeba kochac siebie ,a jeszcze jak ma sie szczescie znalezc kogos to wtedy dopiero zycie nabiera barw ..Autorko za duzo analizujesz ,nauczyciele jesli wogole beda pamietali na pewno nie przestana Cie lubic czy szanowac ,nie martw sie ..

Gość 26 le tni prawiczek

Nie byłem na studniówce