Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dużą łechtaczke

Polecane posty

Gość gość

zawsze sie wstydziłam jej ale jeżeli są chłopaki co to lubią to mi ulrzyło dodam że pieszcz i lubie pieścić co dzień

Gość gość
Nie mam bardzo dużej lecz jest nie taka mała ale jest wspaniała do robienia minetki. Nigdy się nie powinno wstydzić swego ciała ja mam męża zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody. Bo jak można być tępą i zacofamą by wstydzić się partnera a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemnota. A mamy Prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów.

Gość gość
Ja mam dużą wysatjącą łechtaczkę i jest boska, nie zamieniłabym jej na żadną inną

Gość gość
To rewelacyjne, ze masz duża. Myśle, ze Twój facet bedzie zachwycony. Zwykle duże dają bardzo intensywne doznania wiec pewnie jestes wspaniałą kochanka. Ciech sie z tego. To tak jakby facet miał dużego - byłby z niego dumny :)

Gość franek z fabryki firanek
Pokaż, ocenimy.

Gość eleonora76
ja tez mam sporą i wargi też,(mam 47 lat), ale wiekszość facetów takie woli, każdy mi mówił że ich to bardzo rajcuje, lubią się nimi bawić , zwłaszcza młodsi, i to mnie tez bardzo podnieca. 2 lata temu jak byłam nad morzem to zauważyłam nastolatka który mi się bardzo przyglądał i że miał wzwód,(jego rodzice poszli na spacer), specjalnie wystawiłam się dla niego pupą , widziałam potem że sobie wycierał krocze i pobiegł do morza, widziałam go na jadalni też i uśmiechałam się do niego, powtórzylismy to jeszcze nazajutrz, potem chyba wyjechali,

Gość gellaaość
ja mam 1.3 cm mierzyłam kiedyś