Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie bardziej pasujące na dział erotyczny ale zapytam tutaj

Polecane posty

Gość gość

bo wydaje mi się że tam dużo siedzi prawiczków a wy tutaj troche już więcej wiecie o życiu, a więc czy zauważyłyścię że są symptomy po których można poznać że facet ma wysokie libido lub że jest dobry w łóżku, choć te dwie cechy chyba niekoniecznie muszą iść w parze. No ale czy zauważyłyście jakieś zależności pomiędzy pewnym zachowaniem faceta a tym że jest namiętnym, dominującym kochankiem. Mnie jedyne co przychodzi do głowy to żeby obserwować jak facet zachowuje się na parkiecie. Jeśli tańczy jak drewno tzn. że i w łóżku nim będzie, jeśli dobrze prowadzi to i w łóżku będzie dobrym kochankiem. Prawda to jest ? A może znacie inne jakieś przejawy tego?

Tez jestem ciekawa. Znacie jakies sposoby na przedwstepne sprawdzenie tego?

Gość gość
z tym tańcem przereklamowany zabobon :)

Gość gość
Nie mam wielkich doświadczeń, ale ja bym bardziej widziała zależność w egoistycznych zachowaniach i samym nastawieniu. Bo co to znaczy być dobrym w seksie? Wg mnie nie ma czegoś takiego. Można być dobrym dla danej kobiety, a dla innej już beznadziejnym. Jak facet jest skupiony na sobie to i w łożku taki będzie (więc guzik Ci po jego "umiejętnościach" jak zaledwie 5 minut będziesz miała możliwość ich doświadczać, albo jak będzie leciał stereotypowo "bo X tak lubiła, to Ty też"). Jak facet jest troskliwy, i ogólnie w wielu sytuacjach życiowych stara się by Tobie było dobrze tzn. że i w łożku będzie się starał. Jak facet się stara to wszystkiego dosłownie da się go nauczyć - kiedy będziesz chciała ostrzej to będzie ostrzej, jak będziesz chciała delikatniej i romantyczniej to też tak będzie. Bo będzie reagował na Ciebie i na Twoje podniecenie, a nie na "swoje umiejętności". Ale no to też trzeba być kobietą dla której warto się starać, a nie odpieprzyć manianę i pójść spać.

Gość gość
Z tym tańcem to lipa, nie sprawdza się. Mój mąż ma 2 lewe nogi na parkiecie a w łóżku nie mogę narzekać :)

Gość gość
22:55 Idealnie ujęte. Mój nie umie tańczyć i w łóżku jest nam dobrze, więc wkręciłaś sobie coś.