Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego caly czas

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego caly czas o nim mysle? Nigdy nie bylismy razem... zastanawiam sie co u niego, co zrobi. Budze sie z tym i zasypiam.

Gość gość
niestety, Twój temat jest zbyt mało prowokacyjny i zbyt normalny dlatego nie doczekał się żadnych wpisów, ale nie przejmuj się ja też tak mam, od dawna, można się przyzwyczaić

Gość gość
A ja Ci odpowiem bo mam tak samo, ogarnia mnie smutek co najmniej jakbyśmy byli w związku. Teraz czasem myślę, że napisze do mnie, i że damy sobie szansę kolejną i karmie się jakimiś fantazjami

Ja tez tak mam:( znaczy my juz nie jeetesmy razem bo ja przerwalam nasza relacje i brakuje mi Go. Mysle o Nim. Teraz mniej choc bywa dzien ze bardzo mysle... Brakuje mi milosci i mezczyzny. Tez nie tak latwo znalezc kogos kto bedzie ci bardzo odpowiadal a On odpowiadal mi praktycznie pod kazdym wzgledem.

Gość gość
odpowiadał ci pod każdym względem i ty zerwałaś, chyba powinienem już spać bo nie mogę tego pojąć

Wiem. Mam problem. Teraz prez ten czas wydaje mi sie ze moglabym sie zakochac i wejsc w zwiazek, bo troche uporzadkowalam sb w glowie, chciaz wiem ze nie jestem latwa i tak w sensie z charakteru...jestem raczej trudna.no ale on tez nie byl zupelnie idealny zawsze.

On tez przegial w pewnym momencie ale poniekad moze ja go doprowadzilam do pewnych zachowan. Prowokowalam, wyporowadzilam go z rownowagi i jakichs skrajnych emocji. Mam czasami do tego talent

Gość gość
Eh.. co zrobic

Gość gość
M przesadzasz, faceta wyprowadzić z równowagi to trzeba się postarać.

No wlasnie wlasnie, ja mam talent. Zwlaszcza ze ja lubilam w pewnych momentach to robic. I normalnie to nie byl nerwus.

Gość gość
mam to samo... mysle o niej

Moglabym myslec o kims przeciez kto jest tu i teraz a caly czas On nie daje mi spokoju w mojej glowie... Moze juz kogos ma... A ja dalej swoje w kolko o Nim... Odkad go poznalam.

Gość gość
20.20 jaki ma kolor oczu?