Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko robi histerie w nocy

Polecane posty

Gość gość

Poszedł spac o 22, wstał o 00.00 i ryk ku***, ryk, ryk do 3.00 w nocy potem usnal poplakujac, starczyly mu 2,5h i juz się obudził. Zaraz mnie trafi szlak. Chce siku, zjeść ale ku*** nie mogę. Zaraz mi Glowa pęknie od tego ryku nie wytrzyman

Gość gość
A w jakim wieku jest Twoje dziecko? Dasz rade :-)

Gość gość
10,5 miesiąca Nie dam...

Gość gość
Ząbkowanie? Miałam podobnie do 1,5 roku jak dziecko miało skończyło się chwile był spokój i potem 2 lata i bunt przez rok darcie się, humory, fochy teraz ma 4,5 roku aniołek ;-) autorko dasz rade

Gość gość
spokojnie, moja jak miała 11 m-cy to miała tak przez ok 2 tygnie, nie było to zabkowanie. po prostu dwa tyg . kryzysu nie spała w nocy od godz. do trzech i cały czas płakała, kryzys minął i jest ok. Przesypia całe noce. też na początku bylismy załamani, ale później juz sie przyzwyczaiłam i czekałam az wstanie;)

Gość LedZetNaczelnaGrzesznica
U mnie też takie coś było, nie do dobudzenia, nie do uspokojenia, pić nie, jeść nie. Może ząbkowanie, może koszmar... Łzy mi kapały z bezradności, nie ze złości. Biedni ci mali ludzie są, dobrze, że tego czasu się nie pamięta. Bądź wyrozumiała, to on cierpi, nie Ty!

Gość gość
Led wróciła?

Gość gość
Zaraz pójdzie spać to odespisz. Mój też tak miał. Nie zapalalam światła po prostu i myzialam. Może to jakiś skok rozwojowy

Gość gość
Dziekuje wszystkim. Nie mam pojecia co, doktor powiedziała, ze to nie zeby. Nie pójdę spać. Musze wziac prysznic,umyć podłogę. Wczoraj nawet makijażu nie zmylam

Gość LedZetNaczelnaGrzesznica
Trzymaj się, wiemy co czujesz i nie jesteś sama. A wszystko z czasem mija :-)