Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks tydzien przed okresem

Polecane posty

Gość gość

Hej! Kochałam sie z chłopakiem tydzien przed okresem mam raczej regularne cykle (30-32). Seks był bez zabezpieczenia, bez wytrysku bo wyjął kilka sekund przed i doszedł po za mna. Jakie sa szanse na zapłodnienie kilka dni przed okresem? Z matematyki i kilku kalendarzyków, z ktorych regularnie korzystam wynika ze od 18/19 miałam juz niepłodne:(

Gość gość
Pomożecie?

Gość gość
ryzyko jest zawsze, ale raczej nikłe w tym wypadku. byłaś po owulacji, komórka jajowa raczej obumarła. poczekaj do okresu, nie stresuj się, bo ci stres przesunie okres na sto procent

Gość gość
Przeciez szanse na zajście w ciąże podczas dni niepłodnych sa znikome a raczej ich nie ma...?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim znane piwa z browaru namysłów to zamkowe złoty denar kuflowe rycerskie namysłów pils Paryż to wieś w gminie namysłów

Gość gość
ryzyko jest ZAWSZE, bo pęcherzyk Graafa może sobie pęknąć nawet po kilku dniach od uwolnienia przez organizm hormonu odpowiedzialnego za ten proces

Gość gość
wiesz, nie napiszę Ci przeciez, że na stówę było to bezpieczne. Każda kobieta ma inny organizm, inne cykle i hormony... Ja i mąż stosujemy gumki, ale zwykle, jesli jest seks w ciągu 3 dni po okresie (a okres mam max 4dniowy, zwykle trzydniowy tylko), lub jak jest seks po 23-cim dniu cyklu (cykle mam 28-29 dni) to nie używamy nic. robimy tak od 4 lat. i zero wpadki. jedno dziecko już mamy.

Gość gość
Rozumiem kochane, ale jakos chyba dużych szans nie ma?

Gość gość
No nie? Napiszcie cos na ten temat jeszcze :/

Gość gość
Ok napiszę. Dzieci biorą się za seks, a potem w necie szukają pomocy. Mało tego! Wierzą w to co czytają.

Gość gość
Jak mozesz byc w ciazy skoro nie doszedł w Tobie a mialas w dodatku niepłodne i bylas kilka dni przed okresem. Nie ma opcji