Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swiat bez dzieci bylby nudny

Polecane posty

Gość gość

ale ja bym sie bal miec chociaz jedno dziecko.Mialbym stracha ze nie odnajdzie sie ono na swiecie np.ze syn bedac samotny zamiast wyluzowac i pobawic sie w burdelu bedzie narzekal na brak dziewic.Balbym sie tez tego ze corka bedzie sfrustrowana przez brak zycia.jakc w reklamie.

Gość gość
Dzieci maja ludzie, którzy nie maja żadnego pomyslu na życie i żadnych pasji. To musza sobie czymś wypełnić te nudę. A dzieci sa okropne. Jest wiele ciekawszych rzeczy niz zmienianie pieluch

Gość gość
akurat ja nie jestemy wrogi dzieciom uwazam ze nie jest dobrze ze rodzi sie ich tak malo natomiast przerazalaby mnie mysl ze w dzisiejszym swiecie w ktorym kazdy uwaza ze musi miec zycie jak z reklamy ono na zadne emerytury nie zarobi ale to starsze pokolenia beda pracowac na psychiatryk dla niego

Gość gość
Niech kazdy zyje tak jak mu pasuje ,jedni sa szczesliwi z dziecmi inni bez i tez super !

Gość gość
np.spedzi takie dziecko wiele lat w szkole w ktorej kazdy ma miec piatki nie wiadomo po co ktora zadnych zainteresowan nie rozwija raczej przeszkadza w ich rozwijaniu i po latach okaze sie ze nie wiadomo po co moze nawet jest bezrobotne bo swiat sie tak zmienil