Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podpowiedź dla kobiet w sprawie nadchodzących Walentynek i prezentów dla facetów

Polecane posty

Gość gość

faceci nie lubią sentymentalnych prezentów. wolą coś praktycznego lub związanego z hobby.

Gość Bajazyd
zrób mu loda i daj się zerżnąć analnie to mu sprawisz największą przyjemność, a nie jakieś niepotrzebne pierdo/ły

Gość gość
12:37 spierrrrrrrrrrdalaj

Gość gość
to prawda. Ja kupuję swojemu zawsze coś co mu jest potrzebne w danej chwili. Na walentynki kupię mu bieliznę, a na zbliżające się urodziny torbę na siłownię. Praktyczne i wiem, że będzie tego używał.

Gość gość
Ja w zeszłym roku kupiłam mojemu mężowi bokserki z napisem na środku "Playboy Inside" i dzwoneczek "Ring for SEX". :P Bo my to święto traktujemy żartobliwie. Prezenty związane z hobby kupuję mu na urodziny albo pod choinkę.

Gość Bajazyd
my nie chcemy takich głupot, oczekujemy że przywiązanie do nas i naszej miłości do was odwzajemnicie dobrym seksem! lodzik na poczatek a potem pozycja ktora lubi najbardziej. a nie jakies pierdo/ly

Gość gość
a my nie chcemy wam przywiązania okazywać seksem

Gość gość
i jeżeli dostaję od faceta przywiązanie, uczucie i tak dalej w zamian za seks, to mi ten facet do niczego niepotrzebny

Gość gość
Bajazyd, no to g****o wiesz o miłości i przywiązaniu, skoro oczekujesz za to zapłaty w postaci seksu.

Gość kari1989
w tym roku liczę na pierścionek zaręczynowy, wiec zaszalałam i kupiłam mu taki przepiękny zegarek szwajcarski http://onyxgold.pl/zegarki/404-zegarek.html jest tak piękny, ze chyba bedę mu go podkradać ;)