Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mówił o mnie czy tylko mi się wydaje?

Polecane posty

Gość gość
Dziękuje, nie wierze we wróżki :)

Gość gość
Znacie się dobrze z tym facetem?

wszyscy no prawie, mowia ci tosamo co 19,52- poczytaj sobie i przemysl co ci mowia ci wszyscy ludzie, dopiero wtedy odp, ech wszystkiego dobrego zycze napisz jeszcze co bylo dalej.

Gość gość
Jestem pewny ze mówił o Tobie :)

Gość gość
Zaskoczenie, nie powoduje takich rozmyślań. Przykład z autopsji: Przyjaźń z facetem x lat. On zaczyna się dziwnie zachowywać, ale nie jestem pewna. Nie reaguję. Trwa to jakiś czas. Czym dłużej, tym dłużej o tym myślę. Pewnego dnia, on (nagle) się oddala. I kiedy jest tak oddalony bardzo długo, nagle sobie uzmysławiam, dlaczego ja się zastanawiam, choć on już jest mocno wycofany. bez heppy endu

Gość gość
Na pewno jest coś w tym, co napisałaś. Oczywiście jest to fajny facet i wcale nie wykluczam, ze mogłoby być coś więcej. Niedawno rozmawialiśmy o tym jak by to było mieć znowu kogoś - ja wtedy powiedziałam, ze balabym się znowu komuś zaufać,itp. Oboje jesteśmy dorośli i najważniejsze są dla nas dzieci, wiadomo, ze w takiej sytuacji człowiek jest ostrozniejszy, boi się. Nie jestem pewna nawet, czy on chciałby aby z tego myślenia o kimś było coś więcej. Nie wiem jak sytuacja się rozwinie. Na ten moment wydaje mi się, ze lepiej będzie jeśli to zostawię w spokoju i będę zachowywać się normalnie ;)

Gość gość
Może spróbuj z nim porozmawiać i wybadac go. Zresztą przecież to widać po faceci jeśli mu się podobamy

Gość gość
Wyjaśniło się coś autorko?

Gość gość
Na razie nic sie nie wyjaśniło. Nie będziemy mieli okazji się spotkać przez najbliższych kilka dni. A potem ... zobaczymy :)