Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dyskryminują starszych na forum?

Polecane posty

Gość gość

Był tutaj temat o poznawaniu pań i panów w starszym wieku,ale komuś przeszkadzał."Poznam pana 60+"czy jakoś podobnie.Kilka osób sobie pogadało bez wulgaryzmów i hejtów.Widać źletrafili.Co komu wadziło,że usunięto?

Gość gość
mlodzi nielubią starych dlatego ktos usunoł

Gość gość
Może jednak temat był niestosowny.Kafeteria to nie biuro matrymonialne ani pogotowie seksualne.Tu jest dyskusja ogólna jednak,jakby ktoś zapomniał:-D

Gość gość
Za co młodzi nie lubią starych?Sami też kiedyś będą,to zabawne:-P

Gość gość
stare dziady czają się tutaj w ukryciu,czychaja na ofiarę i jak pojawia się własciwy temat,atakują

Gość gość
Jasne,bo starzy nie piszą na forum o defekacji do ryja,lodzikach z połykiem i zasadzaniu anali,laniu na partnera i tego typu atrakcjach to o czym z nimi gadać.Jak w młodości coś zbroili po pijaku nie pochwalą się tutaj,wredni:-P

Gość gość
Wiesz jak jest mlodzi lubią sie nakląć nabluzgać komus a stare to powazne grzecznie rozmawia;-)

Gość gość
stare do piekła,po co komu stary dziad

Gość gość
Temat niestosowny? A o kupię, duupie, długośc***enisa, goleniu warg sromowych, itp. To stosowny? Czy przestaje się być kobietą/ mężczyzną po 50tce? 60tce? Czas umierać?? W samotności, bez Przyjaciół, znajomych, życzliwej duszy?? POGIĘŁO WAS, młodszych??

Gość gość
50,60 to mogą już powoli zmierzac w kierunku cmentarza,chociaz wiele dziadów w tym wieku chętnie by jeszcze p*****ało swoją zwiędłą kuśką jakąs naiwną frajerkę z forum :-D

Gość gość
Tak ogólnie jest nudno,nie ma czego żałować,kilka osób zakłada naokoło podobne tematy,nie warto się logować,spadam,nic mnie tu nie ciekawi.Takie pitu pitu i hejty

Gość gość
To patologia i gimbaza lubi się TUTAJ nakląć, nabluzgać, bo w realu trzeba być grzecznym, tak? A anonimowo można? Własnie tutaj nie bardzo, Internet pamięta wszystko.

Gość gość
Stare baby golą swoje przyrodzenia ?

Gość gość
ja jestem stary czasem dla jaj tu sobie pisze wtedy ci starsi wyzywają mnie od gimbusów :D

Gość gość
jesteś stary i głupi,pewnie walisz konia pod wpisy małolatów,degeneracie

Gość gość
A nie wiesz tak po co?Lepiej się będą palić w krematorium po śmierci.Mnie rodzinka skremuje

Gość gość
to będą mieli la cremme ala ciasto głupia niewiasto,mogłabys zadbać o siebie to może trafiłby ci się jakis napalony frajer z babskiego forum na osłodę okresu przemijania

Gość gość
Jakie macie plany jak już stare baby poumierają wam w rodzinie?Kremacja czy tradycyjny?

Gość gość
wysypisko śmieci

Gość gość
Kremacja wychodzi taniej i pogrzeb jest fajniejszy.Taki chcę mieć.Jeszcze żeby mi "Highway to hell "puścili jak pójdą z urną.Trumna jest smutna,a ja chcę wesoły pogrzeb.Potem jak przeczytają testament u notariusza,nie będzie darmozjadom do śmiechu:-P

Gość gość
pewnie jedyne co masz do zapisania potomkom w testamencie to parę nicków z kafeterii

Gość gość
tu jest wysypisko śmieci,odpady totalne,s*******iny umysłowe,z nikim nie pogadasz.ani z młodym ani starym.Jakim trzeba być sierotą,żeby nawet prawa jazdy nie umieć zdać:-(

Gość gość
Jak tu pare osób siedzi 24 h na dobę,które same siebie mają dosyć to co się dziwisz,normalny człowiek nie siedzi na forach od rana do nocy i na odwrót

Gość gość
Nie mam nicka jeszcze i po co mi ?Czytam tylko czasem,wymiana zdań z takimi to poniżej godności człowieka

Gość gość
Szkoda czasu,idę stąd:-P

Gość gość
stare baby opowiedzcie jak straciłyście dziewictwo

Gość gość
Mój sąsiad małolat wyzywał własna babke od starych rur zyczył jej zeby delikatnie to ujać szybko zeszła z tego świata,pewnego dnia grajac w piłkę złamał noge szpital przeswietlenie panu dr cos sie nie spodobało minąl jakis czas i babka nie ma wnuczka tak ze nie wiadomo co komu i kiedy pisane wiadomo ze nie uniknione

Gość gość
Ej nie idż,zostań pogadamy se

Gość gość
stare c***y chejtujom młode użytkowniczki

Gość gość
stare zazdrosne prukfy