Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobietą i chyba trafie do więzienia. Jak tam jest ? wie ktoś...

Polecane posty

Gość gość

czy biją, gwałcą ? czy tylko takie rzeczy dzieją się w męskich więzieniach i poprawczakach ? mam 20 lat, zrobilam pewną glupote, nie pytajcie co dokladnie, chodzi o falszowanie dokumentow, wyludzenie, falszywe zeznania i mataczenie, grozi mi teoretycznie 8 lat, uzgodnilam juz miesiac temu z panią prokurator dobrowolne poddanie sie kaze, 1,5 roku, na kare w zawiasach sie nie zgodzila i dowiadywalam sie u adwokata, nie ma na to szans, mozliwe ze wyjde wczesniej...narazie czekam na sprawe w sadzie, rodzice juz sie z tym pogodzili. Jak jest w więzieniu dla kobiet ? znacie kogos kto tam byl, jest ? czy jest zle ? bo rozne rzeczy czytam ze starsze gnebią mlode a inni piszą ze jest tam jak w domu, wspierają sie

Gość gość
Masakra wspolczuje. Muslimh kradną biją gwałcą i chodzą po ulicach. A Ty za jakieś drobne fałszerstwa od razu do paki

Gość gość
bedziesz starszej sali minety robić ,pozatym jest fajnie se bedziesz lezeć koryto za darmo ;-)

Gość gość
W niektórych męskich kryminałach zdarzają się gwałty na przystojnych więźniach natomiast w damskich często kwitnie miłość lesbijska ale to nie boli nie martw się.

Gość gość
Zależy na kogo trafisz. Na TTV kiedyś był program o więzniarkach w Polsce i chyba nie jest tak źle, cele wyglądały jak mieszkania, zasłonki w oknach, kwiatki itp był odcinek o jednej cygance, która w kiciu poznała kobiete i rodzina sie jej wyrzekła

Gość Heilige Geist
Podobno osadzone które są młodsze stażem muszą robić minety weterankom. To tak jak w wojsku. Ci co mają najmniej dni wysługi zawsze są na dnie, mimo że wszyscy teoretycznie mają ten sam stopień (szeregowy).

Gość gość
jak trafisz na niewyżytą to bedziesz robiła minete :classic_cool:

Gość KlawiszKa
Gwalty to norma. Przygotuj sie na to. Co raz bardziej modny staje sie tzw. fisting na nowych wiezniarkach. Takie powitanie.

Gość gość
Lizanie smierdzaczyhc piczy to chyba najgorsza kara

Gość Człowiek GIT
Ja byłem przez 3 miechy za jazdę po alko, od razu powiedziałem wychowkowi, że idę do gitów bo z frajernią pod jedną celą siedzieć nie będę. Kwestia jest taka, że w męskich więzieniach gwałtów nie ma, bo osadzeni brzydzą się takich praktyk, ewentualnie sporadczyczne przypadki na pederastach czy cwelach co dobrowolnie dają się ****ać za fajki. Za to u kobiet lizanie c**ek i wsadzanie sobie tam różnych przedmiotów jest na porządku dziennym. Jak będą się pytać, gdzie chcesz isć to mów, że do puszkar, bo sa tez tzw. sarenki, ale to są odpowiedniki frajerów.

Gość Człowiek GIT
Tak że przygotuj się na lizanko pipek.

Gość gość
tylko pamiętaj, żeby wygolić ci/pkę, bo stare więźniarki nie lubią zarośniętych...