Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem coraz bardziej przekonana ze to kobiety powinny rzadzic swiatem

Polecane posty

Gość gość

Mężczyźni z natury są zli i okrutni. Nie potrafia postawić się na miejscu ofiary. Nawet jak sami staja się ofiarami to szybko wypierają to zdarzenie ze świadomości. Przykladowo w sytuacji w ktorej kobieta byla przyyczyna kalectwa swojego partnera ona się obwinia, próbuje mu wynagrodzic z nawiazka krzywdę, utwierdza go w przekonaniu ze jest wazny, wyjatkowy. W sytuacji odwrotnej kiedy to on jest przyczyna jej kalectwa, on probuje ta przeszkode szybko ominąć. A więc nie widzi juz w niej czlowieka, ona juz na nic nie zasluguje , na troske i na opieke czy rozrywke. On się przeciez nie może poświęcać i świecić oczami że ma taka wybrakowana partnerke. Tak jest najczęściej pomijając wyjątki. Dlatego uważam że faceci to zapladniacze i woly robocze i absolutnie trzeba zrownowazyc ilość kobiet na szczeblu politycznym na calym świecie.

Gość tez kobieta ale
Nie kazda kobieta to wzór cnót, łagodność i mądrość. Spora grupa lubi intrygi, jest nieszczera i zwyczajnie głupia. Chciałabyś by taka pani Pawłowicz rządziła Polską?

Gość gość
18.20 patrzcie, nie paczcie :-o

Gość gość
Akurat w polityce to lepiej wychodzi facetom mimo ze zgadzam sie z toba ze to zapladniacze itd, natomiast na szefa firmy bym dala kobiete

Gość gość
Najglupsza baba nie jest tak niesprawiedliwa jak najmadrzejszy facet. Ja tylko chce uświadomić kobietom jak wazna jest walka o rowne prawa. O godziwe zarobki ktore zapewnia jej samodzielna egzystencje. Mezczyzni sa z natury egoistyczni, zdradzaja , wbijaja noz w plecy w sytuacjach kiedy sa najbardziej potrzebni.

Gość gość
a najlepszym przykładem jest MERKELOWA i jej polityka otwartych drzwizapraszajacych bez limitow muzułmanow. nastepstwo jest takie ze inne kobiety sa gwałcone w europie a merkelowa kaze to tuszowac i nie wszczynac postepowan. git. takie sa własnie rzady miekkiej ręki. gdyby żądził taki k***in obcieto by jajca gwałcicielowi , wychłostano i samknieto w wiezieniu karmiac do konca wyroku wieprzowiną.

Gość gość
A teraz pomyslcie jaki swiat bez tych ****ajacych co popadnie istot bylby piekny

Gość gość
Merkelowa jest tylko pionkiem a za jej osoba stoja zapewne meskie cwane swinie

Gość gość
Chodzi o to zeby za kulisami polityki staly kobiety

Gość gość
Stalin, Hitler, Merkelowa, Cameron, wszystko to tylko pionki. ktoś inny wpuszcza kozoyebców, żeby nas wybili liczebnością

Gość gość
a myślisz, że kto rządzi światem? jakis kretyn z ośrodkiem decyzyjnym w mosznie? jasne, że jest to kobieta.

Gość gość
moim zdaniem powinno być coś innego. INNY SPOSÓB WYCHOWYWANIA OBU PŁCI! by dziewczynki od małych uczyły się bić i interesowały się światem, techniką i polityką, a chłopcy by nauczyli się empatii.

Gość gość
a kozoyebcy to prawdziwe niebezpieczeństwo. kto z nimi obcował, wie, że są leniwi, agresywni i mnożą się jak króliki. jedna muzułmanka będzie miała co najmniej 3 dzieci w życiu.

Gość gość
wszyscy publicznie pokazywani władcy są jedynie figuantami. hitler? stalin? hitler nie miał nic do powiedzenia. pewnie nawet na pocczątku nie wiedział, że ma przegrać wojne. ktos kto rządzi ludzkościa wie o ludziach wszystko i nie jest to wiedza teoretyczna. psychopata można sobie być ale bez empatii inzynnieria społeczna nie iałaby miejsca.

Gość gość
my kobiety zostałyśmy wychowane do poświęceń, kochania mężczyzn, ale też wykorzystywania ich dóbr materialnych, bo wmawia nam się, że same się nie utrzymamy, więc większość woli zdać się na majątek męża, bo... BOJĄ SIĘ RYZYKA W GRZE O PIENIĄDZE! a mężczyźni są wychowywani na egoistów, którym zaszczepia się rywalizację, współzawodnictwo, to ich prze do pieniędzy i władzy

Gość gość
gdybym miała córkę, wychowywałabym ją w przekonaniu, że ona jest ważna, ale ma ciężko na siebie pracować i dojść do sukcesu. nie poświęcać się dla mężczyzny, ale dawać od siebie i żądać dla siebie.

Gość gość
a jeszcze bardziej prawdopodobnym jest to, że władcy tego świata są bezpłciowi lub dwupłciowi. trzypłciowości raczej nie zakładam chociaż wszystko możliwe

Gość gość
Typowy polski mężczyzna żyje 5 lat krócej niż polka, jednak to mężczyźni muszą 5lat dłużej pracować na emeryturę. Mężczyzna w walce w sądzie o swoje dziecko, przegra ją i dostanie alimenty do płacenia. Urlopy macierzyńskie są praktycznie tylko dla kobiet. Mężczyzna nie może pożalić się nad sobą, bo zostanie to odebrane jako jego słabość. Stosunek seksualny z nieletnią jest taktowany jako najgorsze przestępstwo, przyjęło się, że ******ie małej dziewczynki praktycznie jest gorsze niż zabicie jej, gdy kobieta molestuje małego chłopca, jest to odbierane jako nagroda dla niego. Chesz pracować w burdelu jako mężczyzna - zapomnji.

Gość gość
moim zdaniem powinno być coś innego. INNY SPOSÓB WYCHOWYWANIA OBU PŁCI! by dziewczynki od małych uczyły się bić i interesowały się światem, techniką i polityką, a chłopcy by nauczyli się empatii. X Sluszna uwaga. Obecny model wychowawczy obniza meska empatie i zaniza inteligencje dziewczynek.

Gość gość
pamiętam, że zanim weszłam w okres dojrzewania, uwielbiałam czytać o kosmosie, oglądałam programy typu "Było sobie życie", "Rodzina Pytalskich", oglądałam programy przyrodnicze oraz o samochodach, moją ulubioną kreskówką były Transformers, czytałam książki, interesowałam się wszystkim! i wiecie czym byłam? kujonką. nikim wartym zainteresowania. chciałam być interesująca dla chłopaków. przestawiłam się więc, żałuję ogromnie. staram się teraz nadrabiać, uczyć matematyki, fizyki i zakresów technicznych.

Gość gość
Też tak mialam, i w dodatku chcialam asystowac ojcu w roznych domowych naprawach to mnie przepedzal i kazal matce pomagac w kuchni

Gość gość
Ale to jest wlasnie gender ktorego tak boi sie katolstwo. Bo wiedza ze madre kobiety to zaglada dla ich dominujacej pozycji

Gość gość
18:39 my kobiety jesteśmy wygodne, dlatego szukamy dobrego fagasa co bedzie odpowiednie korzysci zapewnial i dobrze adorowal

Gość gość
18:45 aż mnie bolą oczy, jak czytam coś takiego. sprawa emerytur jest ciężka, nie zgadzam się z tym, tutaj faktycznie jest coś nie tak, choć pewnie można to wytłumaczyć mniejszymi zarobkami kobiet. w sprawie jednak dzieci sprawa jest prosta - większość mężczyzn woli wygodę i nie chce wychowywać dziecka. sąd martwi się, że jeśli dziecko zostanie przekazane mężczyźnie, to zostanie zaniedbane. mężczyźni mają też większą skłonność do pedofilii, nawet wobec własnych dzieci. są także mniej odpowiedzialni i są większe szanse na wykarmienie dziecka pizzą. :) Urlopy macierzyńskie są dla kobiet, bo dziecko potrzebuje głównie matki po porodzie. mężczyzna na tym etapie nie nauczy dziecka empatii, która opiera się na kontakcie wzrokowym. nie ma to też większego sensu, bo większość facetów nie chce opiekować się niemowlętami. kiedy mężczyzna żali się nad sobą - w jakim kontekście? żalenie się nad sobą to forma słabości, którą okazujemy, żeby wyrzucić z siebie złe emocje. stosunek seksualny w obu przypadkach jest tak samo piętnowany, choć faktem jest, że młodzi chłopcy najczęściej dążą do takich kontaktów, ba, wy faceci sobie gratulujecie jeśli do tego dojdzie, dziewczynka będzie uznana za małą kurfę. mężczyźni nie mogą pracować w burdelach, bo kobiety nie chcą seksu w takiej formie i ilości jak mężczyźni - nie mamy takiego samego popędu seksualnego.

Gość gość
Władza kobiet nie jest możliwa z podstawowego powodu. Cały rozwój przyrody polega na tym ze wygrywa silniejszy, szybszy bardziej zdecydowany. Kobiety u władzy doprowadziły by do tego co zrobiła Merkel, swoim współczuciem rozwali Europę a na końcu i tak wygrają islamiści ( gdzie nikt nie słyszał o feminizmie). Feminizm to był początek końca, i albo to szybko przerwiemy albo wygrają lepsi (czyli faceci z isis)

Gość gość
jako 13-letnia dziewczynka spędzałam przerwy w szkole na czytaniu książek. uwielbiałam Quo Vadis, książki Ditfurtha, Jane Eyre czytałam dla przyjemnego stylu, który zawdzięczałam tłumaczce, Czarny Obelisk, biografię Wałęsy, Robinson Crusoe... to moje ukochane. rówieśnicy mi się dziwili - po co czytać książki, które nie są lekturami szkolnymi (poza QV) ?

Gość gość
Zgadzam sie z toba bo wtedy do iraku i afganu pojechaly by baby i one by ginely a nie polscy wspaniali zolnierze!

Gość gość
naprawdę ci się wydaje, że ktoś taki jak Merkel współczuje biednym brudasom? nic jej nie obchodzi ich dobro, tu chodzi o to, by ciapaci się namnożyli i utrzymali przyrost naturalny.

Gość gość
nie miałabym nic przeciwko walce z brudasami, gdyby faceci zostali w domu zapiertalać przy dzieciach i produkowali broń i amunicję w fabrykach :) byłam kiedyś na pokazie broni wojskowej, zrobiło to mnie bardzo pozytywne wrażenie, choć musiałabym sporo czasu włożyć w trening siłowy, bo broń jednak dużo waży