Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem coraz bardziej przekonana ze to kobiety powinny rzadzic swiatem

Polecane posty

Gość gość
Binladen..Stalin Hitler...gwałty morderstwa..kradzieże rozboje ..pedofilia. narkomania alkoholizm brawura na drodze rozróby,bójki..-męski świat.!

Gość gość
Jakby faceci wygrywali bo sa silniejsi to w ogole nie byloby kobiet. Niczego by nie bylo. Nawet slabe zwierze ma narzedzia do obrony przed silniejszym. Nawet maly kundel ze swoja zawzietoscia rzuci się na ciebie Masz namiastke tej parodii w ktorej silniejszy wygrywa w Islamie. Gdzie kobieta a czesto corka i syn musza bez protestu zaspokaja meza i ojca-seksualnie. Silna rowna mężczyzna pozycja kobiet jest niezbedna. Mężczyźni z racji swojej przewagi fizycznej i podobno intelektualnej powinni byc odpowiedzialni za slabszych. A jest na odwrót. Wiec albo nie macie empatii albo rozumu. I tylko kobiety potrafia lagodzic meska agresję.

Gość gość
podobało mi się ogromnie trzymanie pistoletu, który miał kamuflaż... ciekawe też, że różne nacje mają różne typy kamuflażu.

Gość gość
moim zdaniem różnica w naszych charakterach i inteligencji wynika wyłącznie z wychowania. zauważcie, że kobiety, które zostały wychowane jak synowie przez swoich ojców mają na ogół silne charaktery, lubią technikę, bijatyki i są lepsze w naukach ścisłych. mężczyźni wychowani przez samotne matki na ogół mają lepszą inteligencję emocjonalną, są bardziej odpowiedzialni, ale bywają znacznie słabsi psychicznie. jeżeli czegoś zazdrościłam ludziom, to ojca. chciałabym mieć ojca, który wychowałby mnie na silną kobietę, a nie księżniczkę.

Gość gość
Możesz być pewna że faceci którzy wola ksiezniczki to c**y meskie i masochisci. Tylko masochista wytrzyma z taka nudna baba

Gość gość
mam inne zdanie na ten temat. wszyscy, niezależnie od płci, wolą walczyć o uczucie. jeżeli uczucie, adoracja są niedostępne, to stają się bardziej pożądane. i kobiety, i mężczyźni wolą polować, aniżeli dać się upolować.

Gość gość
wiecie czego żałuję najbardziej? że nie zignorowałam moich rówieśników i nie pozostałam przy systematycznym czytaniu książek. to był mój błąd! teraz mam znacznie mniej cierpliwości, bardzo ciężko mi się skupić na nauce...wtedy przychodziło to z łatwością. gdybym tylko nie chciała przypodobać się chłopcom...

Gość gość
a kto rządzi jak nie fagasi kobiet? wszyscy którzy rządzą wypowiadają sie o kobietach jak o dytskryminowanych i wspierają programy podnoszące standard życia kobiet.

Gość gość
Niestety polscy faceci nie lubia madrych kobiet. Sa wychowywani na szowinistow. Dlatego lepiej udawac kretynke. Nie musialas rezygnowac z rozwoju chociaz ja i tak uwazam że życie z facetem na malej powierzchni i tak konczy sie rezygnacja ze swoich potrzeb. Po prostu swoja obecnoscia na dłuższą mete szkodza kobietom. Sporadyczne kontakty sa rozwijajace ale notoryczne niszczące. Zdominuje cię, nałoży nieformalne zakazy i nakazy, zrezygnujesz z trudniejszych wyzwan bo przecież chlopa masz od tego

Gość gość
mężczyźni...lubią podziwiać mądre kobiety. ale nie chcą z takimi być, bo tak jak powiedziałaś, nie można ich zdominować psychicznie, bo to one chcą podejmować decyzje.

Gość gość
jest tylko jedna rzecz, która mnie niesłychanie irytuje w męskiej płci, coś, czego nie umiem zrozumieć. ich ciągła potrzeba pokazania nam, że są lepsi. nawet jeżeli są - czy sądzą, że to coś zmieni? że ugniemy się, bo są panami? nie...już nie. te czasy odchodzą.

Gość gość
19:41 (numer 2) cicho siedź, chłopie.

Gość gość157
Światem powinna rządzić taka osoba która ma poukładane w głowie. Niezależna uczciwa. Nie ma znaczenia czy to kobieta czy facet.

Gość gość
Jakby baby rządziły światem to już by go nie było.Wystarczy spojrzeć na niemcy,są rządzone przez babę i co?Bajzel totalny,gwałty,morderstwa itp. Ja bym nie dał rządzic zadnej babie,a już napewno nie polskiemu babiszonowi.Prawda jest taka,że one mają kompletnie nawalone we łbie,z byle powodu wywołałyby wojnę.No i tak właściwie to do ncizego się nie nadają,na żony,na matki (tylko spójrzcie jak te bachory się zachowują,a jak ojciec chce się za nie wziać to ta dostaje bólu dupska i drze ryja by sie odwalił od jej synusia czy córeczki,no i potem mamy małe ścierwa znęcające się nad innymi).A co do małżeństw i męzczyzn to same są sobie winne,ze ich mężowie zachowują się jak kawał chama,gdyby same nie zachowywały się jak małpy zerwane z łańcucha to by je szanowali.