Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vip94

Dobry Ojciec

Polecane posty

Gość vip94

Jaki piękny, młodzieńczy głos! On mnie wzywał do siebie... Wybiegam na dwór. W dole płynie niezbyt szeroka rzeczka. Nad rzeczką jest duże drzewo liściaste. Przychodzę...Widzę go. To mój prawdziwy ojciec. Ten, który znał mnie na długo przed moim urodzeniem. Mój kochany, dobry ojciec! Nie wygląda jak starszy człowiek. Wygląda jak młodzieniec. Piękny, młody, przystojny, gładko ogolony. Jest ubrany w czerwoną kamizelkę. -Moje dziecko-mówi łagodnie, spokojnie, delikatnie. Wyciąga do mnie ręce. Bez wahania rzucam się w jego objęcia. -Ojcze...Oni tak mnie nastraszyli... Wybucham płaczem, ale przytulenie do mojego ukochanego, prawdziwego ojca przynosi ukojenie. -Wybacz mi....-mówię niemal szeptem -Moje dziecko, oczywiście, że ci wybaczam. Nic ci nie grozi przy mnie.-Pogłaskał mnie po głowie. Chciałam być z nim wiecznie. Jak Wam się podoba moje opowiadanie? Co o tym myślicie? Co czujecie, czytając to?

Gość gość szarik
Angela Merkel sie spowiada...

Gość vip94
Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość gość
Nie za dobre jest

już c****isałam - relacja jaką opisujesz to tak naprawdę związek Boga i człowieka :)

Gość vip94
Dlaczego Boga i człowieka? Szczerze mówiąc, pisząc to, to nie przyszło mi do głowy, że to coś z Bogiem ma wspólnego.

Gość gość
no dla mnie też to o Bogu jest i przecież wczoraj to samo tu wklejałaś

Gość gość
Dobre ale też odnioslam wrazenie o Bogu chyba że ten kawałek wyrwany z całości sam poprostu sie tak prezentuje .