Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam na basenie laske z tatuażem ''Tylko Bóg może mnie oceniać''

Polecane posty

Gość gość

miala go zrobionego z boku ciala, od żeber do pasa denerwuja mnie tacy ludzie, ktorzy wycierają sobie morde Bogiem, ok nie mam prawa jej oceniac ale z twarzy nie wygladala na taką co grzeszy inteligencją, jej mowa i słownictwo (byla ze znajomą) tez o niej wiele mowią... kolejna hipokrytka obłudniczka

Gość gość
Bo tego typu tatuaże robi sobie tylko patologia.

Gość gość
Hehe żenada takie tatuaże, mnie rozwalają też JP itp :D Nie mówiąc, że uroku to kobiecie nie dodaje

Gość gość
JP 100% juz jest niemodne :D

Gość Herald
pewna Polka - blondynka pojechała na wycieczkę do Grecji i zafascynowana tym krajem zobaczyła napis , że tu robią tatuaże za 1 Euro , z ciekawości weszła do lokalu i zaczęła oglądać katalog , ktoś tam podszedł i podpowiadał ale blondynce się spodobał pewien napis i powiedziała wprost I want faceci popatrzyli ale słowa nie powiedzieli , wykonali tatuaż na jej ręku w stylu greckim i szczęśliwa blondyna wróciła do Polski z wakacji , wszystkim się chwaliła tym tatuażem i była dumna z tego aż pewien Grek pracujący w Polsce zapytał kobietę , co tu masz za góówno na ręku , czy wiesz co oznacza ten napis zapytał ? blondynka była zszokowana , zapytała , co to oznacza ? a Grek powiedział , tu masz napis na ręku 'jestem kurtyzaną'

Gość gość
no głupie są takie tatuaże (i mówię to jako wytatuowana osoba)