Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorzka prawda na temat uk

Polecane posty

Gość gość
polaczkowy szmaciarzu, nikt nie powiedzial ze 2000f to majatek, tylko dla wiekszosci ludzi to duzo pieniedzy, tych co je szanuja oczywiscie i zapier/dalaja przez np 2 miesiace zeby je zarobic. ty za to smieciu niczego ani nikogo nie szanujesz. poza tym pieniadze nie sa najwazniejsze. jakby mi sie nie podobalo tak bardzo w UK to juz dawno bym wrocil. srac na ciebie. to ze zyles tu w syfie nie znaczy ze syf jest wszedzie. dokladnie to samo co piedzielisz o PLu. gnij

Gość gość
Trzeba miec leb na karku a nie byc takim zerem mieszkajacym z kilkoma kumplami w pokoiku wuefisto buahahaha ty masz tupet wysmiewac innych? :D smiechu warte

Gość gość
Łeb to ty masz ale spuszczony gdy szorujesz kible. Juz ja sie przez piec lat napatrzyłem na te wasze kariery w uka. Pieprzeni nieudacznicy. Dobrze, ze was moja kochana Polska pogoniła w pisdu.

Gość Nat0789
Myślę że Pana z zaburzeniami i prawdopodobnie nadszarpnietym ego trzeba zostawić ;-) niech się dalej cieszy i tyle. Wracając do tematu ktoś mógłby się podzielić jeszcze swoją opinia sposób normalny?

Gość gość
Buehehehaha nigdy kibli nie szorowalem ale pocieszaj sie ze nie robiles tego tylko ty :D z jego postow mozna wyczytac historie jego nedznego zywota. Wszystko co tak wypomina po prostu go boli bo robil to sam. Mycie kibli i doop, zycie w syfie z 3ma kumplami na pokoiku i podejrzewam ze musial wracac bo robote za ta minimalna stracil i cala kaske przepil a teraz wymysla cuda niewidy, ponad 2000f i inne brednie, poza tym pewnie zbiera na powrot no ale latwo nie jest, moze nawet nie moze pracy znalezc dlatego jest taki sfrustrowany a nawet jak ja ma to odklada po 10zl miesiecznie z tej mimimalnej bo inaczej by zdechl z glodu :p prawda wyszla z worka :p

Gość gość
Smieciu, twoje wnioski tylko dowodzą jak bardzo jesteś upośledzony. Możesz mi nie wierzyć, ale ja naprawdę miałem w uka kontrakt na ponad 2 tys funtow, za 4 dni w tygodniu po 9,5 godziny pracy dziennie. Jesteś śmieciem, dlatego cieżko ci uwierzyć, ze normalni ludzie sraja na uka, bo to życie dla przegrancow takich jak ty cwelu.

Gość gość
Smieciu, twoje wnioski tylko dowodzą jak bardzo jesteś upośledzony. Jesteś śmieciem, dlatego cieżko ci uwierzyć, ze normalni ludzie sraja na PL, bo to życie dla przegrancow takich jak ty cwelu.