Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorzka prawda na temat uk

Polecane posty

Gość gość
"wykurfiaja z tego syfu jak najszybciej" -- pewnie ze tak, w kregach w jakich sie obracaja musi byc niezly syf, bo na nic wiecej ich nie stac. Ae nie kzdy ogranicza sie do minimalnej, kiepsko platnych robotek i chlejacego towarzystwa. Widocznie trudno sobie wyobrazic inne mozliwosci, prawda?

Gość gość
Cała ukowska emigracja to jeden wielki syf. Dobrze, ze juz nie jestem emigrantem. Kocham Polskę, ze wygnała tych nieudaczników na zmywak do uka. Moja kochana Polska.

Gość gość
ile dostajesz za jeden post?

Gość gość
1/100 grosza a co zazdrościsz? Tak jak tego że wróciłem dl PLu i zarabiam 1300zł?

Gość gość
Pplska nikogo nie wygnala, od zawsze byl tam syf dlatego kto moze ten spier/dala i moze wracaja z zarobiona w UK kaska ale zaluja tego po jakims czasie. Pamietam jak kaczynski i czy ci z rzadu blagali zeby polaczki wracaly, prawie sie porzygalem ze smiechu :D :D :D

Gość gość
Aha zapomnialem dodac dla wielkiej beki :D szykujcie sie polaczki w PLu w kamaszki :p lada dzien bedziecie zapier/dalac z buta po wrak do Rosji :D zobaczymy wtedy jacy z was patrioci :D obsrancy szybciutko beda sie pakowac i spier/dalac do mojego ukochanego UK albo gdzies na zachod. Juz to widze, tchorzliwe, tylko mocne w gebie sieroty... macie tu nie wracac gnoje a szczegolnie ty wuefisto~ :D

Gość gość
Taa juz widzę jak dzisiejsi faceci ida na wojnę :D wyślą żony a oni będą zajmować się domem.

Gość gość
Wole isc do wojska w Polsce i bronic swojego kraju , niz eebac kozy z bracmi w turbanach w UK :D ty eebany qrwiszonie emigracyjny, napisz swoj post code to zaraz przyjade i oklep ci sprezentuje.

Gość gość
Nono mocne w gebie cio/ty :D

Gość gość
Postcode tak? I co przylecisz z Polski? Wcale nie, bo siedzisz w UK tępa pało i szczekasz i udajesz że powodzi ci się w PL za 2k miesięcznie :D

Gość gość
Buahaha ta na pewno by przylecial :D mocny w gebie w internecie, pewnie jednostrzalowiec. A co jak podam falszywy? :D

Gość gość
Kolego "patriotów":parę postów temu było 3000zł na mc już 1300? fakt jeżeli ktosysobie nie radzi w UK to wraca nie ma co się oszukiwać taka decyzja jak wyjazd jest ciężka i nie każdy jest na tyle mocny psychicznie żeby wytrzymać. Każdy ma prawo do swojego zdania. Ja jestem zadowolona przebywam tylko zAnglikami bo niestety widzę jak się zachowują Polacy W UK. Nie każdy oczywiście. Każdym ma inne ambicje i priorytety ważne żeby ze swoją decyzja czuł się dobrze.

Gość gość
Jak dobrze wie jak zapytać, post code :D:D pewnie nie raz był na znywaku z Polakami

Gość gość
Scieme zaje/bal a ci wierza :D najpierw gadal ze zarabia 2000 a po okresie probnym dostal podwyzke 1000zl :D ciekawe kto w takie brednie uwierzy. O ile w ogole pracuje pewnie ma minimalna i kilka zlotych za spamowanie od miesiecy na kafe. Ciagle te same brednie wypisuje cwok obesrany

Gość gość
Au Au Au, Hau Hau Hau, How How How. Pieski emigracyjne wasz jazgot az w Calais slychac :D Ciszej, ciszej bo obudzicie mieszkancow dzungli i bedziecie mieli cieplo :D

Gość gość
W Polsce jest ciezko...

Gość gość
Poza tym idiota pier/doli ze 3000zl to duzo a 2000f to malo. Ciezko ma nasrane :D

Gość gość
Smieciu żyłem tam ponad piec lat wiec ssij wora. Wyjazd za granice to żaden wyczyn. Po prostu wsiadłem w autobus, w rok ogarnalem ten prymitywny język i znalazłem robotę za ponad 2 tys funtow. W przeliczeniu na złotówki to dużo kasy, ale w uka to sa śmieszne pieniądze ponieważ wszystko tam jest o wiele droższe. Usługi, nieruchomosci, jedzenie. Tylko takie gamonie jak wy zadowalają sie play station 4 i tania wycieczka do Egiptu. W PL jesteście zerami, nikt by was do pracy nie przyjąl. Srac na uka i pieprzonych emigrantów.

Gość gość
To gimbaza emigracyjna tak sie udziela. Czarnego duzego q**sa im pod ogon zycze.

Gość gość
jak sie nie podoba w uk to s*******ac to polski

Gość gość
Beka z nieudacznikow emigracyjnych. Szmaciarze, pomioty czarnochow i bezowych :D

Gość gość
O wiele za drogi to byl mozg dla ciebie dlatego taki glupi jestes bo starych nie bylo stac na mozg dla ciebie :D je/bany smiec i rasista

Gość gość
Jak sie komus nie podoba zawsze mozna wrocic do Polski :D taki bogaty kraj z mozliwosciami :D

Gość gość
Ciekawe kto dal robote takiemu glupiemu smieciowi z polaczkowa za ponad 2000f :D pierd/olony bajkopisarz i tak 2000f to duzo kaski nawet w UK. Ceny sa praktycznie takie same jak w polaczkowie a zarabiasz 5x wiecej tepa cio/to. Skoncz juz pier/dolic ze wszystko jest takie drogie tepaku z Londynu

Gość gość
Jakie bajki :D w rok język tak? Może w rok to zrozumiales, że twój szef codziennie próbował ci powiedzieć dzień dobry hehe takich cwaniakow codziennie widzę w porannym pociągu. W brudnych szmatach a myślą że zwojowali świat. Jeżdżą w grupach bo samemu juz nie tak raźno. Jak ktoś ich się zapyta o kierunek w którym jedzie pociąg to czysta panika. Tak ogarniaja język ;)

Gość Nat0789
Więc widać że jest to dzieciak i pisze bzdury w rok język? Po twojej polszczyźnie widać że ciężko u Ciebie z nauką :-) skoro drożej to znaczy że ucieczka u Ciebie była dobrym pomysłem zero ambicji i mozliwosci radzenia sobie w cięższych warunkach bardzo cieszy mnie fakt że tacy ludzie jednak wracają do Polski gratuluję jeżeli serio mieszkales w UK powrotu do ojczyzny zapewniam Polska to idealne miejsce dla Ciebie ;-)

Gość gość
Oj tam, pewnie chodziło o to że po roku nauczył się mówić how are you (z typowym dla polaczkow- roboli rosyjskim akcentem, ale dla pantofelkow to sukces)/

Gość gość
Buehahahahahahahahaha emigracyjne smiecie nawet języka w rok nie ogarneli hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahha co za kurfa tępe strzały. Jak wy tam żyjecie smiecie, skoro 2 tys funtow to dla was majątek? JeszcE pisza, ze uka to ciężkie warunki, ze niby trzeba być silnym hahahahahahaha. Co to kurfa za wyczyn smiecie, emigrować w dzisiejszych czasach. Mój bosze kto was smiecie spłodził? Dobrze ze juz nie mieszkam w brudnym, ukowskim syfie. Kocham Cie PL. Srac na ukow.

Gość gość
Srac na ciebie, ja jezyk mialem ogarniety przed pierwszym przylotem :D byl to ciezki stres bo musialem gadac z pracodawca przez tel, chcieli sprawdzic moj angielski i co? :D pierwsza rozmowa w zyciu w sprawie pracy z Anglikiem i wtedy powiedzial ze jest ok :D ja jakos nigdy nie mialem problemow ze zrozumieniem nawet szkotow :p