Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne spacery

Polecane posty

Gość gość

Czy wam też się zdarza chodzić całkiem samemu na długie spacery, tak po prostu z nudy i z braku towarzystwa?

Gość gość
Ja lubię mogę pomyśleć wtedy.

Gość gość
Z nudy albo z braku towarzystwa nie. Sama, jak najbardziej. Im dalej tym lepiej.

Gość gość
Tak. Też z powodu takiego, że wypada ruszyć się sprzed kompa i książek. Z tym, że przeważnie czymś sobie argumentuję spacer, np. idę na zakupy, a że do marketu 5 km dalej, podczas gdy mam przecież sklepy w promieniu 200 metrów, to inna sprawa.

Gość gość
23:48 argumentujesz przed soba, czy na wypadek tlumaczenia przed znajomymi gdyby Cie spotkali?

Gość gość
23:48 argumentujesz przed soba, czy na wypadek tlumaczenia przed znajomymi gdyby Cie spotkali? x Przed sobą, bo muszę sobie wyznaczyć cel. Bez jakiegoś miejsca docelowego nie chcę mi się chodzić. Oczywiście czasem idę byle gdzie, ale przeważnie jednak ustalam sobie, że w tym i w tym miejscu skręcam/zawracam.

Gość hania z bielan
lubie takie przechadzki, wprawdzie mam 70lat i nogi bolą ale często wybieram sie na samotne spacery,przechadzam sie ulicami warszawy ciągnąc za soba plecaczek na kółeczkach,głównie wybieram sie na targ po swieże owoce i warzywa :)

Gość time he flexes like a whore
chodzę, nie z nudy, tylko lubię, czasem obieram cel, czasem bez celu :)