Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałbymbycnormalny

Wszystkich od siebie odtrącam

Polecane posty

Gość Chciałbymbycnormalny

Witam, na wstępie zaznaczę, że nie wiedziałem do jakiego tematu to dać wiec dlatego dałem do ogólnego. Mam pewien problem, który jest bardzo dla mnie uciążliwy, a mianowicie wszystkich od siebie odtrącam, nie zależy mi na nikim. Mam 22 lata i pomimo tego, że mam wielu znajomych, z którymi lubię spędzać czas, czuję, ze nie zależy mi na nich, a nawet czasem ich odpycham od siebie. Miewam dni, że wszystko jest ok, bardzo się ciesze, ze gdzieś z nimi wychodzę, a miewam tez dni (jest ich ponad 2/3 w miesiacu) w których dochodze do wniosku, że oni dla mnie i ja dla nich nic nie znacze. Nie potrafię zapytać dobrej znajomej czy nie chciałaby gdzieś się ze mną wybrać gdyż wydaje mi się, że ona się mną nie przejmuje, co w efekcie przekłada się jakby na niechęć utrzymywania kontaktu z mojej strony. Inną sytuacją są chwile gdy poznaje kogoś nowego, jakby zamykam się w sobie lecz potrafię z ta osoba normalnie rozmawiać tylko, ze wydaje MI się, że tej osoby nie obchodze wiec po chwili nawet nie staram się jej sobą zainteresować przez co wpadam w błędne koło i nie mogę nawiązać mocniejsze relacji. Chcialbym moc z kims normalnie popisać, pogadać. Od ponad 6miesiecy miewam tez stany depresyjne z tego i innych powodow (taka jest moja diagnoza. Gdy jestem czymś zajęty, jest ok, lecz gdy tylko wracam do domu pojawia się uczucie beznadziejnosci, gdy jestem sam, potrafie plakac z powodu" bo zycie ssie" choć jest dla mnie piękne ale nie będę pisał już więcej, musiałem wyrzucić to z siebie. Pozdrawiam

Gość gość
tezmam takie same sytuacje jak ty nie ejstes sam,

Gość gość
jedzie ci z kloaki?