Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gocha123123

czy to zdrada

Polecane posty

witajcie, prosze o porady jestem z facetem ok 3 lat, przez ost rok tylko sie klocilismy, ja swieta nie bylam, nie staralam sie itd zerwal ze mna vo na prawde jestem w stanie zrozumiec po tym jak wygladal ten zwiazek,po czym poderwal jakas dziewczyne i spotykl sie z nia pare msc, pozniej podejmowalismy probe ppwrotu/dogadania sie ale znow sie poklpcolismy i pierwsze co zrobil to na prosbe tamtej dziewczyny pojechal do niej i spali ze soba, kolejna proba powrotu , chlopak mowi ze zaluje stara sie nie ma z tamta kontaktu po czym okazuje sie ze ma kontakt bo tamta mowi ze jest w ciazy pozniej mowi ze poronila, nie chce pokazac badan itd ale boli mnie to ze mi o tymm nie powoedzial a jak zapytalam dlaczego to mowi ze wiedzial ze ona klamie zrozumialam swoje bledy i to ze go kocham ale nie wiem czy po tych ekscesach jestem w stanie z nim byc, chodzi o to ze nie buyl ze mna szczery i tak na prawde mie mam pewnosvi czy dalej z nia sie nie kontaktuje dziewczyna ta pisala do mnie przykre wiadomosci typu ze i tak bedzie do niej przyjezdzac na seks itd a facet mowi ze chce nas zniszczyc tak jak z ta udawana ciaza przeprszam za chaotyczny wpis, na pierwszy rzuy oka co uwazacie ?

Gość gość
no rzeczywiście jest to bardzo zawiła sytuacja między wami. z dobrego serca radzę Ci zakonczyć ten "związek" odpocząć troche od mężczyzn i sobie szukać normalnego i odpowiedzialnego faceta, który po kłótni nie poleci od razu szukać pocieszenia u innej. bo naprawdę możesz przeoczyć przez to kogoś, kto być może pojawi się później w twoim życiu i poczujesz że to ta odpowiednia osoba :) życzę ci żebyś kogoś takiego znalazła i naprawdę nie pakuj się w żadne związki z tamtym szkoda twojego życia:)

Gość gość
Zerwaliście więc o zdradzie nie ma mowy. Ty, zrywając z kimś, do końca życia nie uprawiałabyś seksu ? Niepotrafiliście się dogadać wcześniej i dalej niepotraficie. Po co to ciągnąć? Tamta dziewczyna to jego problem która on nie chce rozwiązać bo po co jak dwie babki o niego konkurują? Ty i ona podbudowujecie tylko jego chłopięce ego bo do mężczyzny mu daleko. Od ciebie będzie zależeć czy lubisz taką karulezę czy wolisz poznać kogoś kto jest stały w uczuciach i z kim ty też potrafisz być w stałych uczuciach.

Gość gość
Problem macie bo nie potraficie dogadać się jak ludzie i rozchodzicie się i schodzicie. Tamta dziewczyna chce wam namieszać bo inaczej by do Ciebie nie pisała takich SMS-ow. Czy to zdrada czy nie ciężko powiedzieć bo stało się to podczas Waszej rozłąki , mógł nie zapoznawać innej ale jakby nie patrzeć to był wolny.

Gość gośćgocha123122
Dzięki dziewczyny za odp.

Gość gość
JAk to nie było zdrady? Była! Przeciez wrócili do siebie, dogadali się, następnie pokłócili, a on pierwsze co zrobił to pojechał do tej drugiej! Msakra, w d**e bym go kopnęła, nie dość że z nim będziesz się użerać, to jeszcze z tą psychopatką.

Gość Gocha123123
Ten powrót był dosłownie 2 dniowy była to raczej próba ponownego dogadania sie ale wyszła z tego tylko kolejna kłótnia. Wiem ze ja tez ponoszę duża winę w tym związku ze względu na swoje zachowania ale tak jak mowię wydaje mi sie po przeczytaniu paru wątków tutaj ze faceci często wracają do swoich kobiet nie z miłości tylko nie wiem jakiejś wygody. Co do jego ego to przyznał sie sam ze go nie doceniałam jako faceta i to prawda i ze niestety ale chciał sobie udowodnić ze ktoś w nim zobaczy "prawdziwego mężczyznę".

Gość gość
Każde tłumaczenie jest dobre, żeby usprawiedliwić to, ze jest się k*****m.

Gość gość
ciezko stwierdzic, powazna rozmowa wszysyko rozwiaze