Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki Polki

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze nienawidziłam matek polki i dzieci,dla mnie są jak zaraza. Myśli ze jak zajdzie w ciąże to dla nich należy się wszystko i im wszystko wolno:_/ Niestety one się mnożą co dla mnie coś najgorszego. Polecam przymusową kastracje i aborcje. Rodzą dzieci a potem dostają kasę za dziecko. Jeszcze trochę to będą robić zakupy za darmo,bo rząd stwierdzi że im to należy.Olać je ciepłym moczem. Także bezdzietnym powinno należeć się tyle samo co dzietnym, Na przykład pomoc dla tych co nie dają rady ze znalezieniem pracy,jakaś mała pomoc finansowa,a nie że dzietny otrzymuje a nas bezdzietny h **** należy.

Gość gość
A dlaczegoz to nienawidzilas "od zawsze"?Mialas spaprane dziecinstwo przez rodzicow,ktorzy Cie nie kochali? Co jest zlego w ludziach,ktorzy chca zalozyc rodzine? Pojecie Matka Polka wywodzi sie z naszej tradycji i kiedys bylo powodem do dumy a dzis nagle stalo sie pejoratywne i ma zly wydzwiek, tak jak kura domowa. Ale my Polacy zawsze na opak do reszty swiata. Nikt Ci nie karze rodzic dzieci i nie zabraniaj tego ludziom,ktorzy chca. Piszesz jak jakas gimbaza,ktora pojecia nie ma,ze opieka dla rodzin w naszym kraju jest na zenujacym poziomie a te pieniadze wielu ludziom sie naleza,chociaz sa jalmuzna. Powiedz to co tu napisalas matce,ktora rezygnuje z zawodowej pracy i nie bedzie miala emerytury bo musi cala dobe opiekowac sie niepelnosprawnym dzieckiem . prowo czy co? Bo nie wierze,ze ktos taki durny jest...ferie w rozkwicie i gimbaza szaleje.