Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pat1507

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Witam, mam 24 lata i potrzebuję porady. A więc zacznę od tego, że współżyłam z partnerem pod koniec grudnia dość często - był to stosunek przerywany, po czym 1 stycznia w 26dc dostałam @ (mam regularne cykle trwające 28-29 dni), choć trwała ona może ze 3 dni i nie była obfita jak zawsze. Wtedy się tym nie przejęłam myśląc, że to może przez stres związany ze zbliżającą się sesją, itp. Jednak w 18 dc - u mnie jest to okres po owulacji - zaczęły bardzo boleć mnie piersi i podbrzusze jak w czasie @. Bolące piersi nigdy nie były u mnie objawem pms. Trochę się zaniepokoiłam i dotarło do mnie, że mogę być w ciąży :) W 20 dc zrobiłam test, bo możliwość zapłodnienia była tylko w grudniu i sądziłam, że powinien już wykazać ciąże gdyby była. Niestety negatywnie. Ból piersi się nasilił, a podbrzusze raz pobolewa, raz nie. Dodam jeszcze, że od okresu po owulacji moja temperatura utrzymuje się w granicach 36.9-37.2. Nie wiem już co o tym wszystkim myśleć, bo dziś powinnam mieć @, ale póki co nie ma. Cieszyłam się, że to fasolka, ale teraz już nie wiem nic :(

Gość gość
Trudno ocenić czy to ciąża czy nie. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki, czyli np jutro. Jeżeli nie dostaniesz okresu w ciągu kilku dni to udaj się do ginekologa. Pozdrawiam

Gość gość
fasolki sie sadzi jakos w lecie, nie w zimie

Tak planuję zrobić, bo jeśli to nie ciąża, to może być coś złego :( Chciałabym dzidziusia stąd już się nie mogę doczekać, żeby wiedzieć czym są spowodowane moje objawy.