Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćA

Nie tesknisz za mną?

Polecane posty

Gość gość
13:03 nie wiem o co Ty jesteś zazdrosny, naprawdę Cię nie rozumiem............ja jakoś pisałam na @ z Tobą mimo że żyjesz z inną kobietą

Gość gość
przecież jesteśmy znajomymi......tak ustaliliśmy od początku że nie mieszamy się w swoje życie osobiste więc o co Ci chodzi? przeszkadza Ci bycie tylko moim znajomym czy co..

Gość gość
no,wiem :( jakiś p******y chyba jestem.Lepiej będzie jak nie będę Cię narażał na moje dziwactwa,trzymaj się zdrowo,Maleńka :(

Gość gość
widzisz...ale ja nie potrafię być tylko znajomym,jeśli nie mogę być kimś więcej,to wolę nie być wcale.

Gość gość
ja natomiast się cieszyłam, że chociaż mogę Cię mieć za znajomego:( skoro było wiadomo że nic więcej nie może być, tym właśnie się różnimy:(

Gość gość
Widzisz jaki jestem ,,wspaniały" :( Ty potrafisz się cieszyć z byle czego,mnie wiecznie źle,mało,nie dobrze,żenada....czasem mam już dość samego siebie,jak bym był swoją żoną to bym chyba odszedł od takiego tworka :(

Gość gość
Nic mnie nie cieszy :( czy facet może mieć depresje??? A jeśli tak,to co to za facet???Czy tabliczka czekolady pomoże???A co,jeśli chcę aby tabliczka czekolady była Tobą?Lekarstwem na depresję,chandrę.

Gość gość
Czy chęć,porozmawiania z Tobą,albo sama rozmowa,np. telefoniczna...to by było już,nie w porządku?A jeśli ta to rozmowa by mi pomogła?Dała radość?To znaczyło by,że moje życie jest do niczego?A jeśli by było jeszcze gorzej?Bo bym znowu chciał wiecej...tak jak wtedy,parę lat temu :( Nie,nic nie piłem,nie paliłem,tak sobie próbuję wytłumaczyć,czego tak na prawdę chcę i wychodzi mi,że chyba Ciebie :( Czub ze mnie nie zły,nie? :(

Gość gość
Nie czytaj tego :( !! Chyba jakiś duch mnie opętał :( Przepraszam,zapomnij....

Gość gość
patologiczne myślenie, ćwoku! :P

Gość gość
Także pozdrawiam :D łajzo

Gość gość
zadzwoń do mnie :(

Gość gość
nie przepraszaj:(

Gość gość
22:14 jaka piękna piosenka:( jak można się tak całe życie bez końca kochać, dobranoc kochany......smutna jest ta Nasza miłość która się tak pięknie kiedyś zaczęła:(

Gość gość
no tak

Gość gość
te piękne chwile które były muszą nam wystarczyć do końca życia :( wiesz o tym i Ty i ja,może gdybyśmy byli inni,jak większość ludzi...ale jesteśmy tacy sami,takie same umysły,priorytety,zimne rachowanie,chęć aby nikomu nie zrobić przykrości,krzywdy,żyć tak aby nikt przez nas nie płakał...było takie przysłowie,czy cytat,tylko my musimy przełykać łzy smutku i pustki :(

Gość gość
9.52 dlatego zostaw to tak jak jest.Prosze Cie...

Gość gość
zostawić?przecież i tak nic nie robię :( dobrze,zostawię to tak jak jest,jak rozgrzebaną operację na otwartym sercu :( zostawię,dobrze...

Gość gość
Niczego juz nie czuje do Ciebie.Przysiegam...

Gość gość
nie potrafię już nawet z Tobą rozmawiać :-(

Gość gość
Gff

Gość gość
noo...rozumiem,niczego do mnie nie czujesz :( rozumiem,co mam nie rozumieć,nawet nie chcesz ze mną rozmawiać...no dobrze,muszę tylko jakoś wymyślić na kompie jak by tu nie wchodzić ,nawet jakbym chciał :( na pewno znajdę jakiś sposób,zablokuje tę kafeterię na moim kompie i też,przestanę,cokolwiek czuć,na pewno,uda mi się,dobrze,że to napisałaś,dobrze,trochę jestem w szoku,ale ok,ok przeżyję,no to żegnaj :( już chyba definitywnie,nie?

Gość gość
Zanim jednak zablokuję tę pierdoloną kafeterię,tylko jedno jeszcze Ci powiem.....ode mnie nigdy,N I G D Y ...czegoś takiego nie usłyszysz,wiesz?NIGDY,bo zniszczył bym tym wszystko czym żyłem,przez te wszystkie lata :( cześć,lub jak wolisz PA

Gość gość
i po co te nerwy, wpis z 11:51 jest mój a ja jestem facetem