Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćA

Nie tesknisz za mną?

Polecane posty

Gość gość
tu popieprzona kafeteria nie działa:( nie potrafimy o sobie zapomnieć:(

Gość gość
wracaj zdrowo domu

Gość gość
dziękuję, na pewno wróce zdrowa:( szkoda że tak postanowiłeś:(

Gość gość
kc

Gość gość
kocham Cie całe życie, przepraszam że to pisze ale chciałam żebyś wiedział, to jest prawda

Gość gość
Wiem :( inaczej byś już dawno zapomniała...ja także i dla tego to jeszcze bardziej boli :( do zobaczenia,może...dziękuję Ci za wszystko :(

Gość gość
nie masz za co mi dziękować

Gość gość
to ja Tobie dziękuje że mnie cały czas przez te lata wspierałeś "duchowo" dzięki temu było mi łatwiej, dziękuję Ci za to bardzo

Gość gość
było mi łatwiej odrzucić wszystkie chwasty, dzięki sile której mi dodawałeś.....dzięki Tobie byłam silniejsza

Gość gość
Ja już nie wierzę w te bajki i nie tęsknię.

Gość gość
to znaczy,że nigdy nie poznałaś miłości, takiej bez interesownej i dziecinnie czystej,taka miłość trzyma całe życie :(

Gość gość
pisz czlowieku poprawnie ,"bezinteresownej " piszemy razem , nie oddzielnie

Gość gość
a ja lubię oddzielnie :( i wali cię to,jeśli cię to razi znikaj :( bo na topiku coś razem czy oddzielnie mało znaczy,ale w życiu może robić różnicę mądralo :(

Gość gość
te pani profesor czep się tramwaju! Do szkoły dzieci uczyć,słyszałaś coś o dysleksji?Wypad

Gość gość
oczywiste,po za tym tu mowa o tęsknocie,nie o ortografii jeśli ci przeszkadza nie czytaj i przejdź na temat o ortografii i szkolnictwie :D

Gość gość
dzięki i przepraszam ale mam z tym problem a program mi nie poprawił,może to i dysleksja w moich czasach tego nie sprawdzali tylko walili pał z ortografii,w sumie to nie grzecznie tak upominać ludzi,ciekawe czy jeśli na ulicy facet w tramwaju powie przy niej doszłem do domu a nie doszedłem,to wstanie i powie,mów człowieku poprawnie,mówi się doszedłem....wątpię :( bo to mógł być człowiek np. chory lub taki który za takie uwag spuszcza wp*****l :( ale w internecie od mądrych,wszechwiedzących / nie jestem pewien czy razem czy osobno :) / aż się roi

Gość gość
17.57 co niesprawiedliwego o Tobie napisalam..?Proszej wyjasnij. Fragment z jakims 1:0 - nie ja jestem autorem ... sprawdz czas kiedy powstalo

Gość gość
21.09 nie podsluchuje rozmow w tramwaju z zasady zatem nie moge nikogo poprawic , tu widze , to koryguje , bo byc moze bedziesz dzecko pisac mature i ...przyda sie jak kula w plot .

Gość gość
jednak jesteś nie kulturalnym wieśniakiem :( mam ponad 40 lat oszołomie bezczelny,więc wali mnie matura,moje dzieci już też ją pozdawały,brak słów że takie bezczelne i zarozumiałe chwasty śmigają po necie :(

Gość gość
18.08 przeciez rozumiem ,nie przepraszaj ... znasz mnie ,nie klamie , z bolem ... moze to niekonicznie wszystikm odpowiada ,ale mowie prawde .tak jest najprosciej i uczciwie wobec mnie i wobec Ciebie

Gość gość
nie przejmuj się facet,debili pełno na świecie a te przemądrzałe są najgorsze :(

Gość gość
spokojnie,ale jak czytam wypowiedzi z takim protekcjonalnym tonem,to mnie krew zalewa,co za p***a przemądrzała,bo,że to baba jestem pewien,baba której się wydaje,że jest mądra i inteligentna ...jest ale inaczej :D

Gość gość
Ale się tu porobiło :( Żabko jeśli to czytasz,chcę abyś wiedziała,to,że Cię poznałem,wtedy w tym skromnym pokoju,wśród grupy dzieciaków to była jedna z cudowniejszych chwil w moim życiu i nie zamienił bym jej na nic....to jaką byłaś i jesteś,wpłynęło na to jakim jestem człowiekiem i mimo,że Nam się nie udało to pamięć o Tobie będzie przy mnie do ostatniego dźwięku jaki usłyszę,ostatniego blasku jaki ujrzę i do ostatniego tchnienia jakie wydam,,,wiem,że proszę o dużo,nie pisz tu więcej do mnie.Zawsze będę i na zawsze Twój. Tomcio Paluch :)

Gość gość
21.26 przyziemna....kura domowa rasy zielononozka i z podcietymi lotkami u skrzdel i typowym kurzym /ptasim rozumku ty tylko jest ...ty nad poziomy wylatuj ...prosta , zasciankowa , malo mowi , malo czyta , okna tylko myje non stop !

Gość gość
ja też będę Cię pamiętać na zawsze....ja zwróciłam na Ciebie uwagę na koncercie, siedziałeś sam, długo stałam za Tobą i zastanawiałam się czy usiąść koło Ciebie, chyba to był jakiś koncert religijny... gdybym wiedziała że to iż usiądę koło Ciebie zaważy na całym prawie moim życiu uczuciowym, pewnie dziś bałabym się to zrobić, ten krok.....miałam swój powód żeby się zastanawiać czy koło Ciebie usiąść i zdecydowałam się potem przeżyłam z Tobą najcudowniejsze prawie dwa lata w życiu i to by było na tyle......i nigdy nie potrafiłam Cię zapomnieć, tak byłeś i jesteś ważną osobą, zmieniłeś moje podejście do sfery uczuć , wywarłeś ważny wpływ na kształtowanie mojego podejście do kwestii uczuciowej, gdyby nie nasze rozstanie, pewnie rozkwitłabym jak czerwona róża lecz już nią raczej nie będę...wiem, że dość dziwne porównanie no ale tak jakoś mi się skojarzyło o tej późnej porze, moje uczucie do Ciebie przetrwało do dziś........myślę że to jest najważniejsze, że mimo upływu lat zawsze jesteś mi bardzo bliski chodź tak naprawdę po tych dwóch latach nigdy już blisko mnie nie byłeś..

Gość gość
no ale czasami nawet małżeństwa trwają dwa lata, bo np. ktoś ginie w wypadku my byliśmy w tamtym okresie jednością na zawsze....nigdy z nikim już nie poczułam takiej jedności, trochę żałuję że poznałam aż taką miłość , może lepiej było dla mnie gdybym żyła w nieświadomości ze tak można kochać....nie wiem jak by nasze uczucie dziś wyglądało po tylu latach, pewnie by było jeszcze mocniejsze ale może dobrze że nas to ominęło bo nie wyobrażam sobie że jeszcze bardziej można kochać drugiego człowieka jak przez te dwa lata które razem spędziliśmy, dobrze że może tak wyszło jak wyszło, bo dziś pewnie nasza miłośc by była bardzo mocna i może nie potrafilibyśmy bez siebie być nawet minuty a przecież trzeba pracować, spać, jeść itd........a tak przynajmniej funkcjonujemy normalnie, nie wiedząc prawie nic o sobie i nie próbując siły tej naszej miłości dobranoc

Gość gość
kurcze wyszło masło maślane, nie umiem przekazać niestety tego co chcę Ci powiedzieć......sorki za to masło maślane, może chociaż trochę mnie zrozumiesz

Gość gość
co chce Ci powiedzieć......