Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłem żonę

Polecane posty

Gość gość

Piszę to tu, ponieważ, jako kobiety możecie mi doradzić co powinienem zrobić i jak postąpi moja żona. Przespałem się z jej siostrzenicą. Pracuję z córką siostry mojej żony. Na imprezie firmowej trochę wypiliśmy wszyscy. Na drugi dzień obudziłem się w łóżku siostrzenicy mojej żony. Ja bardzo tego żałowałem, ale ona napisała mi później sms-a, że z chęcią by to powtórzyła. Poszedłem do niej, ale tylko po to, żeby powiedzieć, że to nie ma sensu i tak dalej, ale nie mogłem się jej oprzeć. Noc z nią - ta druga - była cudowna. Ale tego już nie żałuję. Choć wiem, że już tego nie powtórzę. Nie chcę. Mimo to strasznie kocham żonę i nie wiem jak mam to naprawić.

Gość gość
Ja bym nie wybaczyła. To co zrobiłeś, jest niewybaczalne. Lepiej nic nie mów żonie. A jak powiesz, to pewnie strata i jednej i drugiej.

Gość gość
prowo i do tego słabiutkie

Gość gość
w gumie czy bez? bo jak w gumie to sie nie liczy 😴🖐️

Gość gość
1.5/10

Gość gość
jakbyś kochał żonę to byś jej nie zdradził nie oszukuj jej ani siebie

Malozonka nie pytala ,gdzie i z kim spedziles noc? cos mi tutaj jedzie na glupi zart;);)

Gość gość
gość dziś x prawda

Gość gość
Zone zdradziles z mloda dziewczyna jedynie w swoich marzeniach, wiec nie widze problemu :)

Gość gość
Powiedz prawdę i nie marnuj życia żonie,jeśli naprawdę ją kochasz.

Gość gość
Pisze jako kobieta... Chociaz dla mnie plec nie ma wplywu na zdrade... Zdradzaja tak samo faceci jak i kobiety. Rozumiem Cie doskonale. Kochasz bardzo zone, ale nie oszukujmy sie... W kazdy jeden zwiazek predzej czy pozniej wkrada sie rutyna. I nie ma to nic wspolnego z przestaniem kochania... Tak juz po prostu jest. Jesli naprawde kochasz zone, a tamto drugie to tylko przelotne zauroczenie i pozadanie to nie mow nic zonie. Nue ran jej. Kochaj ja za to jeszcze mocniej, ucaluj i pistaraj sie sprawic jej w jakis sposob przyjemnosc zamiast wbic jej noz w plecy mowiac o zdradzie... Jakby moj mnie zdradzil to szczerze mowiac wolalabym o tym nie wiedziec.. Pozdrawiam. Trzymaj sie.

Gość gość
gość dziś x współczuję ci bo nie wiesz co to miłość